FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SING SING - Júliusban új album és lemezbemutató koncert

2015. június 04. - bush69

sing_sing_visszaesok.jpg"Visszaesők" címmel júliusban jelenik meg a újjáalakult Sing Sing zenekar új lemeze. 11 régi klasszikus és 4 új dal kap helyet a korongon, ami CD és letölthető formátumban is hozzáférhető lesz. Lemezbemutató koncert július 30-án a Barba Negra Trackben!

facebook_png.pngIgen, a Sing Sing bizony igazi visszaesőnek minősül, már ha zenéről van szó. A kilencvenes évek megannyi alapvető hazai rockslágerét köszönhetjük nekik, az ezredforduló előtti feloszlásukat követően pedig Váry Zoltán gitárossal és Sipos Tamás énekessel megújulva, 2013-ban élesztették fel újra Hangyáék a formációt. Azóta amellett, hogy újra dübörög az Életfogytig Rock 'n Roll, új szerzeményeket is bemutattak már, hamarosan pedig érkezik az új lemez, a Visszaesők, melynek anyagát élőben a Barba Negra Track-ben, július 30-án mutatják be a srácok.

Esemény: https://www.facebook.com/events/855271691235639

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr377518388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása