FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Nyakizom erősítő gyakorlatok a Sport II-ben

2015. május 10. - bush69

alcohol_05_16_bekescsaba_fejlec.jpg

Lehetne úgy is fogalmazni: „Vissza a gyökerekhez”. Hiszen a fővárosi illetőségű Alcohol zenekar történetének alapjait Békéscsabán tette le, s turné nem maradhat el anélkül, hogy egy-egy nagyobb buli erejéig visszatérjen a városba a csapat.

Utoljára tavaly a decemberben tartott Rock Karácsony keretében tette ott tiszteletét a csapat, a tavaszi-nyári koncertsorozat állomásaként pedig május 16-án Sport II-ben szolgáltatnak ismét talpalávalót, s közben igyekeznek megdolgozni a közönség nyakizmait. „Prométheusz könnye” címmel megjelent bemutatkozó lemezének online és nemrégiben már fizikai formában is megvalósult terjedésének, valamint az idei igen csak aktív koncertezésnek köszönhetően egyre többen kapják fel fejüket a heavy/thrash vonalon mozgó Last Fire nevének hallatán. Mostanság nagy megmérettetés(ek)re készül a csapat, közben pedig töretlenül haladnak a turnéval, így Békéscsabán is élőben prezentálják a debütáló kiadvány dalait. A Rock The Night megnevezést kapott esemény teljességéhez pedig ki járulhatna jobban hozzá, mint egy remek helybéli zenekar? Az Alcohol legutóbbi látogatásakor is jelen voltak, s május közepén ismét együtt állnak színpadra, a Rock The Night névre keresztelt esemény harmadik fellépője a családi rockzenekarként aposztrofált Vida Rock Band Roll!

Esemény: https://www.facebook.com/events/352996638232650

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr847447202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása