FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLACK STAR RIDERS - Klippremier: Finest Hour

2015. február 20. - Kovenant

bsr.jpg

A Nuclear Blast gondozásában ma jelenik meg a Thin Lizzy utódzenekar, a Black Star Riders e néven második, új albuma, a "The Killer Instinct". A lemez első klipnótáját máris megnézhetitek.

A legendás ír-brit rockcsapat, a Thin Lizzy nevét a frontember, Phil Lynott '80-as évek közepén bekövetkezett halálát követően is továbbvivő zenekar két évvel ezelőtt nevet váltott, kiadott egy kiválóan sikerült, gyakorlatilag bemutatkozásnak is beillő albumot. Az új korongon történet-központú dalok sorakoznak ('Soldierstown', 'Finest Hour', 'Blindsided', 'Sex, Guns & Gasoline'). A banda jelenlegi felállásaRicky Warwick (ének), Damon Johnson (gitár), Scott Gorham (gitár), Jimmy DeGrasso (dob, ex-Megadeth) és Robbie Crane (basszusgitár).

A Black Star Riders márciusban brit és ír turnéra indul a Europe társaságában.

cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr627192565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása