FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SING SING - április 4-én a Barba Negrában!

2015. január 30. - bush69

singsing_barbanegra_arilis_2015.pngŐsszel már rendesen megmozgatta a Barba Negra közönségét a 2013 óta újra aktív banda, tavasszal pedig itt egy újabb lehetőség a féktelen bulizásra. Mint azt már mindenki jól tudja, immáron az Irigy Hónaljmirigyes Sípos Tamás tolmácsolásában szólalnak meg a '90-es évek olyan hazai rockhimnuszai, mint az Életfogytig Rock and Roll, vagy a Halál a májra, de a jelenlegi felállás nem érte be ennyivel, és egy új dallal is megörvendeztette már rajongóit.

facebook_png.pngA csapat nem aprózza el magát, évente csupán pár koncertet adnak, így nem kérdés, hogy április 4-e is egy kivételes alkalom lesz. Ez alkalommal két vendégzenekar is csatlakozik a programhoz, a Killer Surprise zenekar és a három legendás művészből, Jankai Bélából, Kálmány Gyuriból és Sipos Péterből álló Triász szupergroup.

Esemény: https://www.facebook.com/events/893218080702140

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr237124373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása