FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - itt a 2014-es évét összefoglaló két kisfilm

2015. január 29. - bush69

phoenixrt_2014_video.jpgA csallóközcsütörtöki Phoenix Rt 2014-ben 52 koncertet adott, tavaszi turnén volt a Kowalsky Meg A Vegával, őszi turnén a Tankcsapdával, közben az X-Faktor-ban is szerepeltek, felléptek a Depresszióval, a Roaddal, a Hooligans-zel, a Pokolgéppel és a Rómeó Vérzikkel. Rengeteg fellépés, olyan nagy helyeken, mint a győri Eto Park, a budapesti Barba Negra, a Budapest Park és a debreceni Főnix Csarnok...

facebook_png.pngNézd meg a Phoenix Rt 2014-es évét összefoglaló két kisfilmet, amiben megszólal többek között Koppány a Rómeó Vérzikből, a Tankcsapda tagjai, Fejes, Sidi és Lukács, valamint Máté és Goya a Road-ból. Idén új lemezzel is készülnek, saját klubturnéra indulnak, szóval ez az év is elég mozgalmas lesz a felvidéki bandának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr507121925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása