FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BZ PROJECT - friss hírek Bátky Zoliéktól

2014. október 25. - bush69

BZ project.jpgHabár Bátky Zolit, vagy ahogy a legtöbben ismerik, BZ-t már olyan produkciókban is láthattuk és hallhattuk, mint a Stonehenge, az After Crying vagy a Wendingo, a legnagyobb ismertséget az X-Faktorban történő szereplés hozta meg a számára. Nemrégiben gondolt egyet, és létrehozta a BZ Projectet, melyben a saját zenei elképzeléseit kívánja megvalósítani, valamint egykori zenekarainak olyan dalait feleleveníteni, amelyeket a közönség már jó ideje hallani szeretett volna.

facebook_png.pngElképzeléseihez gyorsan talált társakat is a Miserium zenekar tagjainak személyében, akik mellé álltak és megszületett a BZ Project. Tavasszal napvilágot látott egy bemutatkozó EP, a 7414, mely az alábbi linken meg is hallgatható: http://bzmusic.hu/?page_id=1159&lang=hu

A csapat rövid távú tervei között egy néhány állomásos országjárás szerepel, miközben folyamatosan születnek az új nóták is egy friss nagylemezhez, valamint egy azt megelőző speciális, akusztikus hangvételű kiadványhoz.

A BZ-vel készült interjút itt tudjátok elolvasni: http://www.metalkilincs.hu/news.php?extend.1597

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr436831941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása