FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SZÍVVEL, ROCKKAL - Adománykoncert Gelle Szofika-nak

2017. február 26. - bush69

szivvel_rockkal_gelle_szofiert_700.jpgHárom zenekar ad közös koncertet a súlyosan beteg Gelle Szofika gyógyulásáért. Minden rock rajongót szeretettel várnak, gyertek segítsünk együtt Szofinak!

Tovább

TANKCSAPDA - Dolgozzátok Fel! (2016)

tankcsapda_dolgozzatok_fel_2016.jpg

Nem igzán tudtam mit is várhatnék a Tankcsapda legújabb albumától. Gondoltam: ez azért mégis "Csak egy"  feldolgozás album, csak nem lehet egy teljes értékű album. Aztán Kopp! Sokat lehet őket ekézni, hogy így eladták magukat, meg úgy pénzt csináltak a zenéből, de valójában csakis irigykedhetünk rájuk, hogy oda jutottak, ahová. S ennek ékes bizonyítéka ez az album is, amivel ismét hozzák a kötelezőt, csak most úgy fűszerezték meg a zenei vonulatot, hogy elhallgatassák azokat a kritikus hangokat is, akik azért vergődnek, mert nekik kicsit sok Lukács Laciék (zenéje). Szóval a debreceni trió gondolt egy merészet, s tettek egy gesztust a többi zenei irányzat kedvelői felé is. Ezen hanghordozón otthon érezheti magát ugyanúgy a Justin Bieber éra diszkóbubusa is, mint a lágyabb rock dallamokat igénylő "nekem mind egy mi szól, csak hangszerrel játszott zene legyen" laikusa is!

Tovább

X. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET - A helyszín ezúttal is Nádszeg!

x_felvideki_magyar_sziget.jpgTizedik alkalommal kerül megrendezésre a Felvidéki Magyar Sziget. A helyszín ezúttal is Nádszeg. A már bejelentett fellépők között ott van a nemzeti rock zászlóshajója, a Romantikus Erőszak, akik 3 év után végre visszatérnek Felvidékre, és az idén 45 éves jubileumát ünneplő Lord is.

Tovább
süti beállítások módosítása