FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SZLOVÁKIAI MAGYAR ZENEKAROK 3. SZEMLÉJE - Sok meglepetés és lehetőség

2017. május 26. - bush69

szlovakiai_magyar_zenekarok_3_szemleje.jpgA Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet, a Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) és a Tumultus Polgári Társulás a SZMAKTEP (Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Tehetséggondozó Program) központi rendezvényeként meghirdette könnyűzenei tehetségkutatóját, a Szlovákiai Magyar Zenekarok 3. Szemléjét, amely egyben a Kárpát-medencei Öröm a Zene tehetséggondozó program felvidéki állomása.

Tovább

ROCK A VÁR ALATT 7. - A 'Metalbomba' nagyot fog robbani Tornán

rock_a_var_alatt_7_pokolgep.jpgImmár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Rock A Vár Alatt fesztivál Tornán. A szervezők ismét különleges koncertekkel, valamint minőségi hang és fénytechnikával szeretnének kedveskedni a rockzene szerelmeseinek. A múlt évhez hasonlóan most is egy adott koncepció alapján lett összeállítva a program.

Tovább

15. MOTOROS TALÁLKOZÓ - Jubileum a bősi Amade parkban

15_motoros_talalkozo.jpgImmár 15. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos bősi motoros találkozó május 26-án és 27-én, amelynek idén is a bősi Amade park ad otthont. Jó zene és igazi fesztiváli hangulat várja az idelátogatókat.

Tovább

11. REBORN FLAMES MUSIC & BIKE WEEKEND - Motoros őrület Zselízen!

11_reborn_flames_music_and_bike_weekend_2017_front.jpgTizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Reborn Flames Music & Bike Weekend elnevezésű motoros találkozó a felvidéki Zselíz (Želiezovce) városának autókempingjében. Június 16. és 17. között számos felvidéki és magyarországi együttes is színpadra lép.

Tovább
süti beállítások módosítása