FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MISERY INDEX - érkezik Baltimore város nehézsúlyú death / grind bajnoka

2016. július 24. - Felicium

misery_index.jpg

Július végéhez közeledve a Barba Negra Track, a fővárosi klubélet meghatározó színtere tüzes nyári estéket ígér. Színes zenei felhozatalában a könnyed pop stílustól, a klasszikus rock himnuszain át egészen a keményebb akkordokkal tűzdelt csemegékig mindenki megtalálja majd a saját stílusához passzoló koncertet. Mai ajánlónk a keményebb zene híveinek kedvez majd, ugyanis kedden hazánkba látogat a Misery Index.

Tovább

SZMAZE - Élve zenélő Felvidék

Nem mindegy, hogy „élve” vagy „élettelenül” muzsikálunk a Felvidéken...

elve_zenelo_felvidek_700.jpgSzlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete nyilvános felhívásában arra buzdítja a felvidéki önkormányzatokat, fesztivál- és koncertszervezőket, falunapok kultúrfelelőseit, továbbá a klubtulajdonosokat és egyéb zenei programok összeállítóit, hogy az igényes zenei élmény érdekében támogassák az élő zenét játszó produkciókat, azon belül is elsősorban a felvidéki magyar fellépőket.

Tovább

KORN - Dal- és klippremier: Rotting in Vain

korn_2016.jpg

Július 16-án, az Illinois-i Bridgeview-beli Toyota Parkban megrendezett Chicago Open Air fesztiválon mutatta be vadonatúj, Rotting In Vain című új dalát a Korn. Az új album "The Serenity of Suffering" címmel október 21-én jelenik meg a Roadrunner Records égisze alatt. A produceri munkálatokat Nick Raskulinecz (Mastodon, Apocalyptica, Evanescence, Foo Fighters, Marilyn Manson, Deftones, Trivium, Alice in Chains) végezte.  A lemezen vendégszerepel Corey Taylor (Slipknot / Stone Sour) is. A dalra klip is készült, amit a hajtás után meg is tekinthetsz.

Tovább

END OF PARADISE - Szöveges videó a legnépszerűbb dalra

eop.jpgAz egyik legnépszerűbb nótájára készített el egy szöveges videót a székesfehérvári End of Paradise. A dal a 2014-ben, a zenekar saját kiadásában megjelent Az ítélet gyűrűje című kislemez címadó dala, de mivel rendszeresen szerepel a koncertek programjában, remélhetőleg a rajongók szívesen fogadják a most elkészült videót.

Tovább
süti beállítások módosítása