FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HAMMERS OF MISFORTUNE - Dalpremier: Flying Alone

2016. július 09. - Kovenant

hom.jpg

Az amerikai progresszív heavy metal csapat, a Hammers Of Misfortune a Metal Blade gondozásában fogja megjelentetni új, hatodik albumát "Dead Revolution" címmel július 22-én, melyről most már három friss nóta is meghallgatható.

Tovább

TESTAMENT - Októberben érkezik az új album!

testament.jpg

A legendás amerikai thrash metal banda, a Testament bejelentette tizenkettedik stúdióalbumának hivatalos megjelenési időpontját: a Nuclear Blast gondozásában október 28-án érkezik a "The Brotherhood Of The Snake" című korong, melyről a csapat előzetes infókat is elcsepegtetett. A csapat július 13-án lép fel a Rockmaratonon!

Tovább

SPORTALSHOW - Esztergomban ismét dübörög a rock/metal

20160606_hw285_sportalsosportalshow_felesfekvokifutoszines_01_2.jpg

Az idén már 5 éves esztergomi rockklub, a Sportalsó második alkalommal rendezi meg fesztiválját, a Sportalshow-t. Mivel tavaly remekül sikerült a rendezvény, a folytatás egy percig sem volt kérdéses, ahogy az sem, hogy a helyszín ezúttal a Prímás-szigeten található szabadtéri kőszínpad és környéke legyen. Korábban itt került megrendezésre a Fesztergom fesztivál is, ami 10 éven keresztül a város és a környék talán legjelentősebb élőzenés rendezvénye volt. Azt folytatni nem lehetett, hiszen a gárda szétszéledt, és bár vannak átfedések, mégis úgy döntött a stáb, hogy a nehezebb utat, vagyis az új nevet és a nulláról való építkezést választják.

Tovább

CHEVELLE - Mai nap érkezik a nyolcadik korong

13217171_10154028180516131_4813882190738855309_o.jpg

Az 1995-ben alapított Chevelle július 8-án (ma) jelenteti meg 8. nagylemezét, The North Corridor címmel. Az amerikai csapat igazi családi vállalkozás, hiszen sokáig három tesó játszott együtt (Pete Loeffler - ének/gitár, Sam Loeffler – dob, Joe Loeffler – basszus), ám Joe 2005-ben távozott, így új bőgős után kellett néznie a megmaradt két tagnak. Nos, a pótlás is (a családi) házon belül történt meg: az a Dean Bernardini csatlakozott a csapathoz, aki Pete és Sam sógora! A  több mint 4 millió eladott albumnál járó, platina- és aranylemezes Chevelle tehát jó 10 éve már változatlan felállásban muzsikál, és erre az évtizedre teszik fel a koronát az új lemezzel.

Tovább
süti beállítások módosítása