FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NEEDLESS - Klippremier: The Dark Spirit Of Ages

2016. július 03. - Kovenant

needless_1.jpg

A dánszentmiklósi modern thrash alakulat, a Needless még tavaly jelentette meg bemutatkozó EP-jét "The Dark Spirit Of Ages" címmel (lemezkritika itt). Az anyag számos rockzenei portálnál 2015 legjobb magyar metal kiadványai között szerepelt (nálunk is). Most a címadó tétel videóját nézhetitek meg a hajtás után.

Tovább

METAL-SHOP.HU - A No. 1 metal üzlet! (Hirdetés)

metalshop_team.jpg

Eltűnnek a határok, ha a rockzenéről van szó. Az európai Metalshop család újabb hatalmas területtel növelte birodalmát - bemutatkozik a Metal-Shop.hu! Szeretjük a magyar kultúrát, szeretjük a magyarok identitását, szeretjük a magyar rock és metal zenéket és ami a legfontosabb - szeretjük a magyar rockereket. Szóval ha vérbeli metal fan vagy, vagy egyszerűen csak szereted az alternatív, punk zenét és a metal divatot, gyere és látogass el hozzánk!

Tovább

ALCOHOL - Idén újra a Rockmaratonon!

alcohol_rockmaraton_2016.jpgTöbb év kihagyás után tavaly jutott el a Csövi vezette Alcohol ismét a Rockmaratonra, ahol a késő esti órákban mozgathatta meg közönségét. A koncert határozottan jól sikerült, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a fő színpadok nagy érdeklődést vonzó külföldi fellépőinek ’árnyékában’ is sikerült megtelíteni a sátrat.

Tovább

TORN FROM EARTH - Támogathatjátok ma a zenekart

torn_from_earth_summer_2016_001-01.jpeg
Tavaly ősszel 10 éves jubileumát ünneplő sludge zenekar meghívást kapott a szerb Mount Of Artan és az osztrák Dome Of Rock fesztiválokra, természetesen a doomszterek eleget tesznek az invitálásnak. Viszont a nagyjából 2500 kilométeres kanyarnak elég nagy költségei vannak, így ma lehetőségetek lesz támogatni a zenekar "turnéját". A megszokottnál hosszabb programmal készül a banda, ráadásul a legközelebbi megmozdulásuk szeptemberre várható...

Tovább

GAMA BOMB - Az ír thrasherek először Magyarországon

gama_bomb_2016_hun_001.jpg
Az AFM Records gondozásában tavaly megjelent "Untouchable Glory" című albumával turnézó zenekart (lemezkritika itt) a gyors zenék kedvelőinek nem kell bemutatni. 2002 óta folyamatosan felfelé ível a banda karrierje, az összes nagy fesztiválon ott vannak, nemrég tértek haza Dél-Amerikából. Kíméletlenül tolják a true thrash metalt.

Tovább

SHOWBARLANG - Magyar metal meeting és nyárköszöntő

13413502_1560963524205642_932368363357511545_n_1.jpg

Vége a vizsgaidőszaknak és a középiskolai szünidő is megkezdődött. Elindult a fesztivál szezon, hőségriadók várhatóak és te mégis egy hideg sör mellett töltenéd a július első hétvégéjét? Itt a lehetőség elérhető áron. Hat hazai feltörekvő banda csap a húrok közé szombaton.

Tovább
süti beállítások módosítása