FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

WE CAME AS ROMANS - Június 13-án visszatérnek Budapestre

2016. május 15. - Felicium

13130840_1241012505910646_5971760790191581410_o.jpg

A We Came As Romans visszatér Budapestre, nyári Európa turnéja keretében és már az előzenekarokat is bejelentették. A michigani metalcore csapat járt már országunkban, ekkor a hajót töltötték meg, gyakorlatilag maximálisan, így várható volt egy újabb buli, ami akár ismét sold out lehet.

Tovább

„Ugye, eljössz még?” énekelte Szigeti Ferenc egy Harley-Davidsonon ülve

img_1832.JPG

Az Open Road Fest sajtótájékoztatója számos izgalmat tartogatott, nem csak a teljes zenei palettáról, és az extrém program kínálatról hullott le a lepel, hanem élőben zenélt a Karthago, Szigeti Ferenc ígéretet tett és az is kiderült, hogy miben segít Jean Davidson a fesztiválban.

Tovább

CHRISTIAN EPIDEMIC - Élőben gyújtják fel az eget Révkomáromban!

christian_epidemic.jpgFelvidékre érkezik a 20 éve működő extrém death-black metalos Christian Epidemic. "Sírba szánt teremtés" című ötödik lemezük magyar nyelvű változata a HammerWorld magazin extra CD mellékleteként jelent meg. Az új dalokat a révkomáromi Rock Club 25-ben mutatják be, ahol fellép még a tatabányai We Will Rise és a Scaffold.

Tovább

DEPRESSZIÓ - Öthónapnyi kihagyás után a Barba Negra Track deszkáin

Nyitózenekar a Nova Prospect, a különleges vendég pedig a Strong Deformity lesz

depresszio_zenekar_2016.jpg

Öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét a Depresszió zenekar, akik december 19-én a 15 éves jubileumi koncerttel búcsúztak egy rövid időre a budapesti közönségtől. Persze a kisebb pihenő alatt sem lustálkodtak a fiúk, sőt, nagyon is nagy munkába voltak, koncert DVD-jüket készítették, de ahogyan az lenni szokott, most kiszabadulnak a négy fal közül, hogy újra bevegyék az országot.

Tovább

DE FACTO - Klippremier: A lélek peremén

de_facto.jpg"Nihil" címmel a májusi HammerWorld magazin extra CD mellékleteként jelenik meg a De Facto új lemeze, majd utána a NAIL Records (HMR Music Kft.) gondozásában hagyományos és limitált digipack verzióban is. A több mint 8 év után visszatérő budapesti csapat már három új dalt is közzétett, most megnézhető az A lélek peremén című dalra készült klip.

Tovább
süti beállítások módosítása