FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ABORTED - Klippremier: Divine Impediment

2016. április 17. - Kovenant

aborted_1.jpg

Április 22-én érkezik a belga death metal halálbrigád, az Aborted új albuma "Retrogore" címmel a Century Media gondozásában, melyről most a Divine Impediment című romantikus power ballada klipje tekinthető meg a hajtás után. A dalban a Cattle Decapitation énekese is vendégszerepel.

Tovább

LEANDER KILLS - Lemezbemutató a Barba Negrában

bbn01.jpg

A tavaly elbúcsúzó Leander Rising Leander Kills néven támadt fel és érkezik április 22-én a Barba Negra Music Clubba, egy fergeteges lemezbemutató koncertre. „Súlyos is lesz, de azért gyilkolászni nem fogok” – ígéri nekünk Köteles Leander. A Leanderrel nem rég készült interjúnkat ITT olvashatjátok.

Tovább

CREMATORY - Klippremier: Ravens Calling

crematory_1.jpg

A német indusztriális gothic metal alapcsapat, a Crematory tizenharmadik albuma "Monument" címmel jelent meg április 15-én az SPV/Steamhammer kiadó gondozásában (lemezkritika itt). A banda egyben megalakulása huszonötödik évfordulóját is megünnepli a hamarosan induló turné keretében. A korábban már bemutatott Misunderstood után most a Ravens Calling című tételre készített klipet tekinthetitek meg a hajtás után.

Tovább

SLEEP OF MONSTERS - Dalpremier: The Art Of Passau

sleep_of_monsters.jpg

A finn okkult-rock csapat, a Sleep Of Monsters második albuma "II: Poison Garden" címmel érkezik a Svart Records gondozásában június 3-án. Most a The Art Of Passau című hangulatos nótát hallgathatjátok meg a hajtás után, de egy másik, még márciusban közzétett dalt is lefülelhettek a hajtás után.

Tovább

NAILS - Klippremier: You Will Never Be One Of Us

nails.jpg

A dél-kaliforniai hardcore punk/crossover metal csapat, a Nails harmadik albuma június 17-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában "You Will Never Be One Of Us" címmel, melyről most a címadó tétel kapott klipet. A dal a színtéren alkotó zenészek lemondásairól, küszködéséről szól, az anyagi nehézségekről és a soha meg nem szűnő gondokról, illetve arról, ha egy divatarc akar csatlakozni azokhoz a veteránokhoz, akik mindenüket, egész életüket feltették a zenére. Nekik szól a dal, hallgassátok!

Tovább

DREADWOLF - Meghallgatható a debüt EP

dreadwolf.jpgA budapesti Dreadwolf bemutatkozó EP-je április elején jelent "Enigma" címmel. A csapatban több korábban már más zenekarokban (Insane, Bury What’s Left, The Sharon Tate) is bizonyított zenészek játszanak. A progosabb metal/metalcore banda Tóth Gábor (Ghostship Recordings) segítségével rögzítette a hat dalt tartalmazó kislemezt, amit teljes egészében meghallgatható a YouTube csatornájukról, vagy letölthető a BandCamp oldalukról.

Tovább
süti beállítások módosítása