FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ANDARTAR - Folyók útján bemutatkozó klip

2016. április 10. - Felicium
andatar-1_1.jpg
Március 11-én, a Blackened Mysticism elnevezésű fesztiválon mutatkozott be először a nagyérdemű előtt az újjáalakult, black metalt játszó Andartar zenekar. A jól sikerült koncert felvételeiből készült el a csapat első videója, a "Folyók útján" c. tételhez. A szerzemény a készülődő kislemezről való, amely a tervek szerint még a nyár folyamán megjelenik. 

Tovább

HATEBREED - Dalpremier az amerikai HC brigádtól: A.D.

720x405-hatebreed-new-photo.jpg

A Hatebreed, amerikai hardcore-metal banda 1993-ban alakult a Connecticut állambeli New Havenben. A csapat 8. nagylemezét készül kiadni a Nuclear Blast gondozásában, május 13-án. A The Concrete Confessionnal korongról meg is ismerhetünk most egy igazán ütős dalt, az A.D.-t, ugyanis egy szöveges videó formájában tárták a közönség elé.

Tovább

BARBA NEGRA MUSIC CLUB - Támadnak a vikingek

ensiferum.jpg

Amikor a klasszikus heavy metal alapok találkoznak a dallamos gitár- és szintetizátor szólókkal és a viking mondavilág alakjai életre kelnek, akkor tudjuk, hogy csak a finn metal zenekarról, az Ensiferumról lehet szó. A banda saját jellemzése szerint „hősies folk metalt” játszanak, az biztos, hogy április 10-én energiájukkal letarolják majd a közönségét.

Tovább

ACID VICTORIA - massive ejaculaTOUR: Tamási következik

"egy titokzatos idegen jelent meg a környezetünkben, aki igyekszik beleszólni az Acid mindennapjaiba"

diszbuzik_1csapa.jpg

Szombaton folytatja a múlt héten útjára indított turnéját a budapesti Hard Rock/Psy Rock csapat, az Acid Victoria. Előző szombaton a Junkies vendégei voltak Székesfehérváron, most pedig a massive ejaculaTOUR Tamásiba utazik, ahol Gergocious K. másik zenekarával, az őcsényi LAY-el csapnak oda a Korona Caféban. 

Tovább

ROCKMARATON - Jön a Napalm Death, az Enslaved és a Shining

12920449_10154694137971521_7625001980071126839_n.jpg

A végére is kellően nagy durranást tartogatott a Rockmaraton Fesztivál, ugyanis bejelentették még a Napalm Death, Enslaved, Shining, UK Subs és a The Rumjacks érkezését is. Az előbb említett zenekarok nem túl gyakran járnak hazánkban, így biztosan nagy érdeklődés lesz rájuk is, no meg az eddig bejelentett összes névre.

Tovább

KVLT - Metalcore fesztivál underground környezetben

Project For A Better Dream ★ Aspects ★ Sorrow Is A Sage ★ July Brings Oblivion

flyer_4.jpg

Április 22-én a budapesti KVLTban vonul fel a hazai Metalcore apraja, nagyja. Négy kiváló alakulat vág bele együtt a péntek éjszakába és készül egy alapos pusztításra. Ott lesz természetesen a Project For A Better Dream, az Aspects, a Sorrow Is A Sage és a July Brings Oblivion.

Tovább

DEATH ANGEL - Meghallgatható az album második dala

41214_170216_1918_g.jpg

A lassan 35 éves friscó-i Death Angel múlt héten már mutatott egy dalt, (The Moth) a május 27-én érkező vadonatúj 8. korongról. Olyannyira felbátorodtak, hogy így egy héttel később itt az újabb szám, ezúttal a lemez második felvonását hallgathatjuk, a Cause For Alarm személyében. Az előző cikket ITT keresd.

Tovább

SEQUENCE - Vágsellyén játszanak a francia Sideburn zenekarral

12898181_1004207106301886_3468524175807514281_o.jpg

Idén év elején megjelent a groove-os, modern metalos zentai (Vajdaság) illetőségű, 2014-ben alapított Sequence zenekar "Faith In Me" című első lemeze. A 8 számot tartalmazó albumot az Universal Music terjeszti digitálisan. A csapat most a beígért turnéját tapossa, így szombaton Vágsellyén találkozhattok velük és a francia Sideburn zenekarral.

Tovább
süti beállítások módosítása