FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ABBATH - Klippremier: Warriors

2015. október 02. - Kovenant

abbath.jpg

Az Immortalból nem különösebben baráti körülmények között kivált Abbath saját nevén szólóbandát alapított és a francia Season Of Mist kiadó gondozásában 2016 elején várható bemutatkozó albumuk. Most egy igazi csemegével lepték meg a nagyközönséget. Még 2006-ban hozta létre a norvég black metal krémje az I nevű projektet, melynek soraiban Immortal, Enslaved és Gorgoroth tagok zenéltek. A "Between Two Worlds" című albumukról most a Warriors című nótára készített Abbath és bandája egy élő verziós videót.

Tovább

BLACK SABBATH - Búcsúkoncert Budapesten!

black_sabbath_the_end.jpg

Közel öt évtizede egy mennydörgéssel és távoli harangzúgással indult, majd belekezdtek abba az irtózatos riffbe amely megrengette a világot. A valaha volt legkeményebb rock hangzás csendült fel. Abban a pillanatban megszületett a heavy metal egy birmingham-i fiatal csapattól, akik éppen csak kinőttek a tinédzserkorból. Most itt a vég, minden idők legnagyobb metál bandája, a Black Sabbath búcsúzik.

Tovább

RISE AND FALL - Új projekt, új album

rise_and_fall_hu.jpg

Dudás Tamás, a sajószentpéteri Screen zenekar énekese a napokban mutatta be új projektjét, mely a Rise and Fall nevet viseli, valamint a 10 tételt tartalmazó "High walls deep waters" című bemutatkozó albumot. A projektben Szabó Péter (Screen, Remorse) is közreműködik basszusgitáron. A dalok születéséről pedig itt olvashattok.

Tovább
süti beállítások módosítása