FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HANG THE BASTARD - Klippremier: Hornfel

2015. szeptember 26. - Kovenant

hang_the_bastard.jpg

A brit sludge-doom kvartett, a Hang The Bastard újabb videót tett közzé Hornfel a "Sex In The Seventh Circle" című albumukról, mely a Century Media kiadásában jelent meg. 

Tovább

FIRESPAWN - Dalpremier: Ruination

firespawn_1.jpg

A svéd death metal gépezet, a Firespawn november 13-án jelentkezik bemutatkozó lemezével a Century Media kiadó jóvoltából "Shadow Realms címmel. A csapat énekese az Entombed vokalistája, LG Petrov, míg társai a Necrophobic, a Dark Funeral, az Unleashed, a Six Feet Under és a Raised Fist soraiból érkeztek. Azért ez elég tekintélyes lista, reméljük, a korong is ilyen tiszteletet parancsoló lesz.

Tovább

ENFORCER - Klippremier: Take Me Out Of This Nightmare

enforcer_1.jpg

A svéd tradicionális heavy metal brigád, az Enforcer a Nuclear Blast kiadó gondozásában november 20-án jelenteti meg koncert DVD/CD kiadványát "Live By Fire" címmel. Az élő felvételket tartalmazó csomagról az első klip a Take Me Out Of This Nightmare című nótára készült, mely a hajtás után megtekinthető.

Tovább

METAL ALLEGIANCE - Klippremier: We Rock

ma_2.jpg

A mai metal színtér krémjét legalább vendégszereplés formájában magában foglaló Metal Allegiance egy hete adta ki bemutatkozó albumát a Nuclear Blast kiadó gondozásában (lemezkritika itt), most pedig a lemez deluxe verzióján szereplő DIO-nóta feldolgozására, a We Rock című klasszikusára forgattak egy klipet.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Melodic metal festival

2015_10_02_melodic_metal_festival_s8_fejlec.jpgBudapest szívében az S8 Underground Clubban egy új kezdeményezés lát napvilágot és kezdi bontogatni szárnyait első ízben egy kéttermes egy napos fesztiválként, mely igyekszik megkavarni az állóvizet és megmozgatni a hazai undergroundot. Az ismertebb zenekarok mellett helyet ad (a Blaha Lujza tér közvetlen közelében) olyan fővárosi, illetve más városokból érkező bandáknak, akik eddig nem jutottak elég lehetőséghez, de méltók arra, hogy a nagyérdemű elé tárják tudásukat.

Tovább

AMORPHIS - Klippremier: Death Of A King

amorphis_2015_band_black.jpg

A finn Amorphis 12. stúdióalbuma "Under The Red Cloud" címmel szeptember 4.-én jelent meg a Nuclear Blast gondozásában. Idén a klasszikus "Tales From The Thousand Lakes" 20. évfordulóját ünnepelte a banda, de az év végén az új albumot is bemutatják Európában. December 13-án a pozsonyi Majestic Music Clubba is ellátogatnak.

Tovább

ANTI-FLAG - Klippremier: All Of The Poison, All Of The Pain

anti-flag.jpg

Az amerikai veterán punk banda, az Anti-Flag közzétette új videóját a nyáron a Spinefarm Records gondozásában kijött "American Spring" című albumáról. A dal a belga, osztrák és magyar helyszíneket is érintő koncertturné élőképeinek felhasználásával készült. Ha ott voltál, akkor talán te is szerepelsz a klipben!

Tovább
süti beállítások módosítása