FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GOMBASZÖGI NYÁRI TÁBOR - Szavazz, ki lépjen fel!

2015. június 20. - bush69

szlovakiai_magyar_dal_napja_szavazz.png

A Gombaszögi Nyári Tábor utolsó napján, vasárnap idén is a hazai zenekaroké lesz a főszerep. A II. Szlovákiai Magyar Dal Napján, július 19-én a közönség és a zsűri által választott felvidéki magyar formációk mutathatják meg magukat a fesztivál nagyszínpadán.

Tovább

TANKCSAPDA - Jubileumi koncert az M2 | Petőfi TV-ben

tankcsapda_koncert_az_m2-petofi_teveben.jpgTavaly decemberben a Főnix Csarnokban rögzítette 25 éves jubileumi koncertjét a debreceni Tankcsapda, ami hamarosan dupla DVD és dupla CD formátumban – teljes egészében – megjelenik. Ennek a koncertnek egy szerkesztett – vagyis nem teljes – anyagát láthatod két részben az M2 csatornán. Az első rész ma este 22:35-től, a második rész pedig egy héttel később június 26-án, 22:40-től látható.

Tovább

MYSTERY GANG - Az A38 Hajó tetőteraszán

mysterygang-2014.jpg

Ha nyár, akkor forró éjszakák, rock and roll, és egy őrületes rockabilly party! Mi lenne hangulatosabb annál, hogy mindennek egy hajó, nevesítve az A38 Hajó szolgáltatja a helyszínt? Fedélzetén a Mystery Gang, akik „ördögi ritmussal” adják az ütemet. Gyere, és táncolj velünk, éld át milyen egy igazi rockabillys „bűnös éjszaka”.

Tovább

V. BALOGVÖLGYI ROCK FESZTIVÁL - A berzétei árvaház támogatására

5_balogvolgyi_rock_fesztival.jpgJúnius utolsó hétvégéjén ötödik alkalommal szervezik meg a jótékony célú rockfesztivált a berzétei árvaház támogatására. A nagybalogi futballpályán a koncerteken kívül freestyle focibemutató és verseny, íjász bemutató és különböző vetélkedők várják a közönséget.

Tovább
süti beállítások módosítása