FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

IN THIS MOMENT - Dalpremier : Bloody Creature Poster Girl

2014. november 08. - bush69

In This Moment.png

Black Widow címmel november 18-án jelenik meg Maria Brink-ék ötödik stúdióalbuma.

Tovább

THE AGONIST - februárban jelenik meg az új lemez

The Agonist2014band.jpg"Eye Of Providence" címmel február 23-án jelenik meg a montreali The Agonist új lemeze a Century Media Records égisze alatt. A 2012-es "Prisoners" után ezen albumon debütál az új énekesnő Vicky Psarakis, aki Alissa White-Gluz helyére érkezett miután távozott az Arch Enemy-be. A banda készített egy rövid ízelítőt, amit a két új dal mellett nézhetsz meg.

Tovább

BAILEY - Klippremier : In The Name Of The King

Bailey_album_cover.jpg

"Long Way Down" címmel december 5-én jelenik meg a Three Lions-ból ismert Nigel Bailey új szólólemeze a Frontiers Music gondozásában. Bailey elmondta, "nem kell aggódni, a Three Lionsnak nincs még vége". Ha kedveled a dallamos hard rock zenét, akkor nézd meg az első klipet az In The Name Of The King című dalra.

Tovább

TARJA - koncert a pozsonyi Refinery Gallery-ban

tarja_pozsony_RG.jpgA finn szoprán a Nightwish alapító tagjaként ismerte meg a világ. Negyedik stúdióalbuma tavaly augusztusban jelent meg "Colours In The Dark" néven. A lemezbemutató turnénak eddig több száz állomása volt, november 7-én pedig hozzánk is ellátogat a pozsonyi Refinery Gallery-ba. Utoljára a tavalyi székesfehérvári Fezen fesztivál nagyszínpadán láthattuk és hallhattuk.

Tovább
süti beállítások módosítása