FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

REPLIKA - Utolshow koncert a Roncsbárban!

2015. október 07. - bush69

replika_utolshow.jpgAz 1994-ben alakult debreceni Replika végleg búcsúzik rajongóitól. A "Testek" és a "Hanyatlás" demo kiadványokkal berobbant hármas az utóbbi években nemigazán volt már aktív. Tavaly februárban a Roncsbárban ünnepelték 20. szülinapjukat, és az "utolshow" is Debrecenben lesz.

facebook_png.pngCsató Péter gondolatai a befejezésről:

Én lezártam magamban a zenekart , utólag nem szoktam siránkozni a változásokon. A Replikának mindhármunk életében fontos szerepe volt, de a világban mindennek van kezdete és vége. 1994- ben elkezdődött és 2016-ban vége lesz. A Replika nem csak a zenélésről szólt. Nekem - és biztos vagyok benne a többieknek is - a legfontosabb önkifejezési formánk volt. Ezután mindannyian máshogy fejezzük ki magunkat – én leginkább az indiai autentikus zenélés irányába - a mantrák világába – haladok tovább.
Hogy mit jelentett a Replika? Mindent. Az életem legfontosabb színtere volt. A barátaim, a családom, a szórakozásom a munkám, a pihenésem és amiben elfáradtam. Rengeteg megélt dolog, ami azzá tett aki most vagyok.

A találgatások elkerülése végett: itt kezdtük Debrecenben, és itt is fejezzük be. Nem lesz sem Budapesten, sem máshol koncert. Az Utolshow csak Debrecenben, a Roncsbárban 2016. 01. 08-án lesz.

Falat gondolatai a befejezésről:

Az idő és mindhármunk élete hozta a Replika megszűnését. Nehéz abbahagyni valamit, amibe 15 évet és rengeteg energiát rakott az ember. Hiányozni fognak a próbák a koncertek az utazás a csapattal, szóval az egész . A zenélést máshol is el tudom képzelni de ugyanilyen soha nem lesz.

Gergő gondolatai a befejezésről:

A közös zenélés, a koncertek biztos hiányozni fognak. A többiekkel tartjuk a kapcsolatot továbbra is. A magam módján szorosan, hiszen amikor itthon vagyok mindig kerítek rá alkalmat hogy találkozzunk. Számomra ők évekig a második családom voltak és lesznek. 18 évesen kerültem be a zenekarba. Mellettük nőttem fel.

Hargitai Gábor

1998-ban kerültem a zenekarba. Péter keresett fel,hogy lenne e kedvem hozzá. Én igazából annyira nem követtem a zenekar dolgait az előtt,de nagyon örültem a lehetőségnek. Egy lemezt hoztunk össze együtt és kb. háromszor körbejártuk az országot. Nagyon élveztem a közös munkát ,emlékszem szinte minden nap próbáltunk. Hétvégén meg koncerteztünk. Rengeteget fejlődtem,ezúton is örök hála a srácoknak. Később elhagytam a zenekart más műfajra vágytam igazából. De így létrejött a tökéletes felállás Gergővel és Falattal, Ők igazi metál arcok voltak és kitartottak a végsőkig az "öreg" mellett!! Sajnálom,hogy befejezik a srácok,de hátha meggondolják magukat!!

Labi is emlékezik...

A Replikában nagyon jól éreztem magam, nagyjából száz koncertet nyomtunk Csató Petivel és Hargita Gabival. Emlékezetes évek voltak, sokszor jutnak eszembe azok az idők. Az Ima lemezt együtt vettük fel, legutóbb a szülinapi bulijukon léptem fel velük a debreceni Roncsban. Sajnálom, hogy befejezik a srácok, a mostani bandámmal, a Benzinnel is voltak közös koncertjeink.

Aki elővételben megveszi a jegyet, ajándék cd-t kap a koncert helyszínén a Replika Shop-ban!

2016. JANUÁR 8. | DEBRECEN | RONCSBÁR

Esemény: https://www.facebook.com/events/699053760196457

1995-ben nyitóbandaként szerepeltek a Demonstráció II. válogatásalbumon, amelyhez kapcsolódó szavazás alapján a legnépszerűbb induló zenekarnak bizonyultak. Az év végén az egyetlen, lemezzel nem rendelkező csapatként bekerültek a Metal Hammer év végi szavazásának közönségkedvencei közé, és az 1996-os Év Reménysége címet is elnyerték.

(Forrás: Magyar Könnyűzenei Lexikon)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr107947794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása