Rock | Metal | Koncert | Hírek

13. ROCKFESZT - Május végéig még szavazhatsz!

2018. május 11. - bush69

13_rockfeszt.jpg

Idén is megrendezésre kerül Felvidék egyik legnagyobb rockfesztiválja. Már javában zajlanak a 13. Rockfeszt munkálatai. A rendezvény egy nagyobb helyszínre, a dunaszerdahelyi sikabonyi reptérre költözik, ami még több fellépőt jelent.

Tovább

ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Ma este Pozsonyban | Vendég: Phoenix RT

alvin_es_a_mokusok_foto.jpgIdén ünnepli 25. születésnapját az Alvin és a Mókusok, melynek apropóján február elején turnézni indult a csapat. A negyedszázados koncertkörút során több országban is megfordulnak: március 30-án Felvidéken is a húrok közé csap a magyar punk rock zenekar. Az est vendége a csallóközcsütörtöki Phoenix RT zenekar lesz.

Tovább

STULA ROCK - Lemezbemutató Alistálon

stula_rock_osero.jpgMolnár Pétes Stula (ex-Mobilmánia) zenekarának, a Stula Rock-nak február 16-án jelent meg debütáló albuma "Őserő" címmel. Ez alkalomból a zenekar március 24-én Felvidékre is ellátogat, hogy élőben is bemutassák az album dalait! Óriási buli lesz tehát Alistálon, ahol a hangulatot a kiváló Tunyogi Péter emlékzenekar alapozza majd meg.

Tovább

BIG MAN PUB - Emberöltő és Hangszedők koncert Nagymegyeren

emberolto_es_hangszedok_koncert_nagymegyeren.jpgA balassagyarmati székhelyű Hangszedők és a szokolyai Emberöltő zenekar közös koncertsorozatának első felvidéki állomása március 10-én Nagymegyeren, a Big Man Pub színpadán lesz. A két zenekar először 2016 év végén játszott együtt, majd 2017 őszén közös szervezésű koncertsorozatba kezdtek.

Tovább