FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓK ÉS HÍREK

BLUES COMPANY - Szombat este Nagymegyeren!

2019. február 15. - bush69

blues_company_logo.pngA motoros találkozók egyik legnépszerűbb zenekara Felvidékre látogat. Az 1994-ben alakult budapesti Blues Company a nagymegyeri Big Man Pub színpadán lép fel szombat este. A hangulatot a hazai Big Man Band melegíti be.

Tovább

PHOENIX RT - Új koncertklip: Nem idegen

phoenix_rt_koncertklip.jpgDecember 7-én megjelent új lemezéről, immár a harmadik dalához készített videóklipet a csallóközi hármasfogat. A rövid időn belül nagy nézettséget elérő „Szívemen a jel“ és a lemez címadó dala, a „Mi kell több!?” után most egy zúzósabb, lázadó tételhez forgattak a srácok.

Tovább

RIVERSIDE - Márciusban Pozsonyban és Budapesten

riverside.jpg"Wasteland" címmel, tavaly megjelent lemezével érkezik Pozsonyba és Budapestre a lengyel Riverside. A 2001-ben alakult progresszív rockzenekar hetedik nagylemezével egy személyes tragédia után tér vissza márciusban. A több  mint 10 éve változatlan felállásban játszó négyes 2016-ban vesztette el alapító gitárosát, a 41 éves Piotr Grudziński-t.

Tovább

DREAM THEATER - Júliusban Pozsonyban és a FEZEN fesztiválon!

Pozsonyban a brit Tesseract is fellép!

dream_theater-2019-tour.jpg"Distance Over Time" címmel február 22-én jelenik meg a Dream Theater tizennegyedik stúdióalbuma. Jó hír, hogy júliusban Pozsonyban és a székesfehérvári Fezen fesztiválon is hallhatunk új dalokat a nagy slágerek mellett a progresszív metal műfaj egyik legnagyobb csapatától. A kétszeres Grammy-jelölt amerikai zenekar korábban bejelentette, hogy 2019-es koncertjein a húsz évvel ezelőtt kiadott, ma már klasszikusnak számító albuma, a "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" számai is elhangzanak.

Tovább