FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - Új klip, turné, akusztikus koncert

2016. november 11. - bush69

phoenix_rt_2016_zenekar_700.jpg

Október végén új klippel jelentkezett a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A tavaly decemberben megjelent "Piros Karikás Részletek" című lemezről ez a harmadik dal, melyhez klip is készült. A bulizós Privát Mennyország és a Lépjünk le! után most a korong zúzósabb oldalát is megmutatják a srácok.

facebook_png.png

A Sötétség nélkül című szerzemény egy igazi szókimondó, metal dal. Napjaink veszélyforrásai a terrorizmus, a természeti katasztrófák, a pénzéhes hatalom kerül górcső alá ebben a szövegben. Mondani szokták - minden rosszat jó követ, szóval sötétség nélkül nincs fény, de ott a nagy kérdés, vajon mennyi szenvedést bír el az ember?

A klipet Biró Máté és az FX FILM készítette, főszereplője pedig Sheer Gábor „Sery” a Rivalda Színházból.

phoenix_rt_akusztikus_nagykoncert.jpg

Október végén indult a banda őszi turnéja, mely a Piros Karikás Tavasz lemezbemutató turné folytatása.

November 19-én egy igazi akusztikus nagykoncerttel készülünk Somorján a Mozi nagytermében. A tavalyi akusztikus buli sikerein felbuzdulva csaptunk bele a próbákba, most eggyel feljebb raktuk azt a bizonyos lécet, nagyobb a hely, további tagokkal bővül erre az estére a banda. Lesznek vonósok, szaxofon, fuvola, ja és ülőkoncert lesz. Aztán meg afterparty a Mozi kisteremben! Érdemes jönni.”- tette hozzá Kálmán Ákos a banda gitárosa.

Az angliai és az erdélyi turné után, idén decemberben a Zorall zenekar beveszi a Felvidéket is. A három állomásos túra állandó vendége a Phoenix RT lesz a szombathelyi Vadvágány zenekar mellett. December 1-én a révkomáromi RÉV-ben, 2-án a zselízi Amfiteáter klubban, 3-án pedig Kassán, a Riders Pubban lépnek majd fel.

December 27-én pedig hazai pályán, a már hagyományos csallóközcsütörtöki RockKarácsonyon csap a húrok közé a brigád a Depresszió, a Magor és a Nova Prospect zenekarokkal.

phoenix_rt_tour_2016_tel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6911947161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása