FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE BEAST WITHIN - Meghallgatható a szegedi deathcore/death metal banda debüt lemeze

2016. június 07. - bush69

the_beast_within.jpg"Temperance" címmel megjelent a 2011-ben alakult szegedi The Beast Within zenekar bemutatkozó lemeze. A felvételek Gyulán, Simon Istvánnál, a No Silence stúdióban készültek. A borító Bakonyi Örs (Hartproject) munkája. A lemez teljes egészében meghallgatható a deathcore/death metal banda YouTube csatornáján.

facebook_png.png"Első kislemezünket 2013-ban jelentettük meg, ami a nagylemezen is helyet kapott As Scavengers March címmel. Azóta látszólag inaktívan tevékenykedtünk, de ez idő alatt sikerült megírnunk az első LP-t, amely a Temperance nevet kapta. A közeljövőben tervben van a szegedi lemezbemutató koncert és szeretnénk az országban minél több helyre eljutni."

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr588786272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása