FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE BUTCHERS - Új klip: I don't wanna cry for you

2016. február 16. - bush69

butchers_promo_2016.jpg

Február 15.-én megjelent a The Butchers zenekar legújabb klipje, amely az I don`t wanna cry for you című számhoz készült. A videóban Méry Dávid dobol, aki abban az időben épp kisegítette a zenekart. A klipet Halan Viktor készítette és a weloveguitar.net támogatásával jött létre.

facebook_png.pngA forgatás helyszínének az együttes a somorjai Korona udvart választotta. A 7 perces szám a zenekar egyik legkeményebb és leghosszabb szerzeménye. A dalban a zenekar a klasszikus bluest és a modern, keményebb rock zenét ötvözi.

A zenekar weboldalán már megjelentek az újabb koncert dátumok is. Az egyik legjelentősebb esemény, amin ebben az évben részt vesz az együttes a Suwalki Blues Festival, amely Lengyelország egyik legnagyobb blues fesztiválja. Ezen kívül a zenekar hosszabb idő után, március 4.-én ellátogat Komáromba is, ahol a Jókai Mór Diákkör által szervezett eseményen fognak fellépni a Jóvilágvan előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr548395572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása