FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SUNSETH SPHERE - Dalpremier: Through The Water Glass

2015. december 18. - Felicium

12112417_940514745996206_4406852576769677600_n.jpg

A Sunseth Sphere zenekart Márton Péter és Bánfalvi György alapította meg 2000 - ben. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Landy László és Kyrah, akikkel pár hónap leforgása alatt megírták a 2001 - ben a holland Hammerheart Records által kiadott első albumukat, mely a Storm Before Silence címet kapta. 2003 - ig folyamatosan játszott a zenekar. Idő közben elkészült a második lemez demó verziója is, mely végül már nem lett rögzítve, kiadva. A csapat meghatározatlan időre pihenőre küldte magát.

Tovább

HUNGARICA - Klippremier: London hiába vár

hungarica.jpg

2015. december 17-én jelent meg a soproni Hungarica zenekar legújabb dala, digitális kislemez formátumban, a Hammer Music gondozásában. A hazai rockélet kiválóságainak vendégszereplésével készült London hiába vár című szerzeményhez, nagyszabású videoklip is készült Császár Tamás filmrendező segítségével, melyben hazánk, a Kárpát-medence szépségeit, hungarikumait mutatják be az előadók, zenész barátok és a magyar fiatalok, közvetítve az üzenetet: „Itthon vagyok otthon, ez a hazám!”

Tovább

PULZUS TEHETSÉGKUTATÓ - 2016-ban is a Zorall Sörolimpián!

Zorall Sörolimpiás, Rock On! Fest-es és Barba Negrás fellépés vár a győztesre!

pulzus_logo.jpgA Pulzus tehetségkutató rövidke története során számos tehetséges zenekart sikerült a nagyközönségnek bemutatni. Sokaknak közülük ez a megmérettetés „indította be a szekeret” és váltak ismertté a szűkebb régiójukon kívül is. Ezért is fontos számunkra, hogy évről-évre a Zorall Sörolimpia keretein belül lehetőséget adjunk minden feltörekvő zenekarnak a bemutatkozásra.

Tovább

DENNER / SHERMANN - Klippremier: Satan's Tomb

denner-shermann-satans-tomb-video.jpg

Michael Denner és Hank Shermann, a legendás Mercyful Fate eredeti gitáros párosa saját neve alatt hozott össze egy csapatot (Snowy Show - dob, Marc Grabowski - basszusgitár és Sean Peck - ének), mely ki is adott egy négyszámos EP-t a Metal Blade kiadó gondozásában "Satan's Tomb" címmel múlt hónapban. A címadó számra készült klip a hajtás után megtekinthető.

Tovább

ZORALL - Karácsonyi nagykoncert a Barba Negrában

December 21-ig kedvezményes, elővételes jegyek kaphatók

zorallkari.jpg

Már hagyomány, hogy karácsony első napján, december 25-én a Barba Negrában gyűlnek össze Zorallok és Zorallinák, hogy egy nagy családként vegyenek részt a Szeretet Ünnepén. Idén sem lesz ez másként, ismét egy különleges társasági eseménynek lehetnek részesei azok, akik ezen a napon velünk tartanak.

Tovább

ACID VICTORIA – Lemezelőzetes: Massive Ejaculation

ep_borito_3.jpg

Budapesten indult útjára a szigetvári-tatabányai gyökerekkel rendelkező Acid Victoria, 2014 januárjában. Azóta kaptak hideget-meleget és megannyi koncert és megpróbáltatás után a 2014. december 6-i dalpremiert nemrégiben egy szöveges videoklip követte. Ezzel egy időben bejelentették, 2016-ban érkezik az első kislemez, öt vadonatúj felvétel formájában, melyet a Green Hell stúdióban rögzítettek Csepelen, méghozzá Vitárius Ferencnél, aki többek közt a Fatal Error és az Eye For I felvételeiért is felelt a közelmúltban.

Tovább
süti beállítások módosítása