FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ECLIPSE OF THE SUN - Albumpremier: Daimonion

2015. december 13. - Felicium

a0061032536_10.jpg

Ma délután megjelent a székesfehérvári doom-power-death metal csapat az Eclipse Of The Sun első nagylemeze "Daimonion" címmel. A zenekar egy eseményt is létrehozott a facebookon, melyre több mint 50-en jeleztek vissza. Itthon igazi ritkaság számba megy ez a stílus, így mindenképp ajánlom a műfaj kedvelőinek a lemezt és tolmácsolom a zenekar szavait ezzel kapcsolatban:

Tovább

IMMINENCE - Klippremier: The Sickness

imminence.jpg

A fiatal svéd post-metalcore csapat, az Imminence hamarosan megjelenteti új albumát a Nuclear Blast kiadó nemrégiben alapított és főleg feltörekvő bandákkal foglalkozó Arising Empire nevű lemezistállójánál. Az elsőként közzétett videó a The Sickness című nótára készült, mely a hajtás után megtekinthető.

Tovább

RICK SPRINGFIELD – Dalpremier: Light This Party Up

rick-springfield-photo_kicsi.jpg

Rick Springfield 1949-ben látta meg a napvilágot az ausztráliai South Wentworthvilleben (Sydney része). A zene már korán megtalálta, egy Beatles koncert formájában. Ennek hatására gitárt ragadva 13 éves korától járta a különböző zenekarokat mindig ott, ahol édesapja éppen katonaként állomásozott.

Tovább

RICKY WARWICK - Dalpremier: The Road To Damascus Street

rw.jpg

A legendás Thin Lizzyből alakult Black Star Riders frontembere, Ricky Warwick jövőre két szólóalbummal is jelentkezik. Mindkét korong a Nuclear Blast kiadó gondozásában lát napvilágot: a "Hearts On Trees" akusztikus anyag lesz, míg a "When Patsy Cline Was Crazy (And Guy Mitchell Sang The Blues" címet viselő lemez hagyományos hard rockot fog tartalmazni. Erről hallgathatjuk most meg a The Road To Damascus Street című nótát.

Tovább

EXUMER - Dalpremier: The Raging Tides

exumer_band.jpg

A veterán német thrash metal legenda, az Exumer már dolgozik negyedik albumán, mely a Metal Blade kiadó gondozásában 2016. január 29-én fog megjelenni "The Raging Tides" címmel. Az 1986-os "Possessed By Fire" és az 1987-es "Rising From The Sea" korongok révén igazi underground hősökké váló csapat most új nótaként a közelgő lemez címadó dalát tette közzé.

Tovább

KILLSWITCH ENGAGE - Dal- és klippremier: Strength Of The Mind

killswitch_engage_2015.jpg

A massachusettsi Killswitch Engage új albuma 2016 márciusban jelenik meg a Roadrunner Records gondozásában. Az egyenlőre cím nélküli hetedik lemezről máris megérkezett az első nóta. A Strength Of The Mind című dal videóját Ian McFarland és Mike Pecci készítette, akik korábban már dolgoztak a Meshhuggah és a Fear Factory bandákkal is.

Tovább
süti beállítások módosítása