FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BULLET FOR MY VALENTINE - Dalpremier: Army of Noise

2015. július 17. - bush69

bullet_for_my_valentine_2015.jpg

A walesi Bullet For My Valentine új lemeze "Venom" címmel augusztus 14-én jelenik meg.

Tovább

20. ARLÓ HELLNESS HÉTVÉGE - Tóparty rockparty

20_arlohellnesshetvege.jpg

Szereted a rock és metal zenét? Imádod a gyönyörű tájakat? Szeretsz zenehallgatás mellett tiszta vizű tóban fürödni? Jó lenne egy olcsó, de jó rockfesztivál? Vagy ezt együtt még nem próbáltad sohasem? Akkor idén nyáron itt az alkalom! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Arlón immáron XX. alkalommal kerül megrendezésre a Tóparty Rockparty, avagy a Hellness Hétvége.

Tovább

AMORPHIS - Új dal, pozsonyi koncert: Death Of A King

amorphis_2015_band_black.jpg

A finn Amorphis 12. stúdióalbuma "Under The Red Cloud" címmel szeptember 4-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. Idén a klasszikus "Tales From The Thousand Lakes" 20. évfordulóját ünnepli a banda, de az év végén az új albumot is bemutatják Európában. December 13-án a pozsonyi Majestic Music Clubba is ellátogatnak.

Tovább

THE BUTCHERS - Megjelent a somorjai banda második lemeze

butchers_band.jpgHivatalosan július 13-án jelent meg a somorjai blues-rock műfajt képviselő The Butchers második nagylemeze. Az albumon található 10 szám február elején a galántai Gila stúdióban lett rögzítve. A zenekar célja a blues-rock műfaj sokszínűségének bemutatása volt. Így a CD-n fellelhetünk klasszikusabb blues számokat, akusztikus balladákat és modern, keményebb megszólalású szerzeményeket is.

Tovább

DEATHCREW FESZTIVÁL - Ingyenes rendezvény még több fellépővel, még színesebb programmal!

deathcrew_fesztival_2015.jpgIdén, pontosan 2015. augusztus 13-tól 15-ig második alkalommal kerül megrendezésre a Szabó Szabolcs vezette Drow és pár cimborája által fémjelzett DeathCrew névre keresztelt fesztivál. A három napos ingyenes eseményt szinte teljesen önerőből hozzák létre a srácok. Az egy filmfesztivállal egybekötött DeathCrew fesztivál rengeteg fellépővel és sok színes programmal várja a Nyírbátorra érkezőket.

Tovább

BRAIN DRAIN - Elkészült a karcagi banda új szöveges videója

brain_drain.jpgA karcagi Brain Drain zenekar 2012 év végén alakult meg a Félúton zenekar romjaiból. Zenei irányzatként modern metal váltotta a korai punk rockos éveket, ennek eredménye a 2014-ben szerzői kiadásban megjelent "Átlátok Rajtad" c. nagylemez. A 2014-es év második felében négytagúvá váló zenekarban basszusgitáros csere történt, így a jelenlegi felállás kialakulása után már teljes erőbedobással készülnek az új dalok, melyek közül egyet már szöveges videóval már elérhetővé is tett a zenekar "Te választod..." címmel. Maga a dal az aktuális magyarországi helyzetekről szól, mely a zenekar tagjait sem kíméli.

Tovább
süti beállítások módosítása