FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL ÉS COOL HEAD KLAN PÓTSZILVESZTER - a Last Fire lesz a vendégzenekar

2015. január 07. - bush69

chcalkohol_fejlec_okok.jpg

Január 10-n Szolnokon tartja közös pótszilveszteri buliját az Alcohol és a Cool Head Klan, mely eseményt az eddigi visszajelzések alapján a vártnál is nagyobb érdeklődés veszi körül. Köszönhető ez talán annak is, hogy a harmadik fellépő helyét nem döntötték el idejekorán, hanem lehetőséget hagyva a tehetséges fiataloknak, felhívást tettek közzé. Az eredmény hamar meg is született, a napokban "Prométheusz könyve" címet viselő friss EP-vel jelentkezett Last Fire tart velük a megyeszékhelyre!

A négy tagot számláló budapesti formáció heavy/ thrash elemekkel megspékelt modern, zúzós, de mindvégig dallamos metalt játszik, jelen formájában 2008 óta koptatja a színpadokat. Hazánk aranytorkú énekese, Molics Zsolt és csapata rég játszott Szolnokon, így az év eleji alkalom igazi hiánypótló fellépésnek ígérkezik. Ráadásul új dalok is várhatóak a repertoárban, hiszen nem titok, ismét nagylemezen dolgozik a Cool Head Klan! A Váróterem Rock Söröző visszatérő vendégének számít a tavalyi év során újra megerősödött felállásban tevékeny Alcohol zenekar, melynek háza táján sincs lazsálás, a banda gőzerővel dolgozik rég várt harmadik albumán!

Esemény: https://www.facebook.com/events/690985751000690/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr197051311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása