FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 1. Szemléjé volt Perbetén

2014. augusztus 08. - bush69

perbete2014tumultus.jpg

2014. aug. 1-jén, pénteken tartották meg Perbetén a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 1. Szemléjét a SZMAZE és Tumultus Polgári Társulás szervezésében.

Az V. Tumultus Fesztivál keretében lezajlott tehetségkutató egyben a Kárpát-medencei Hangfoglaló Tehetségkutató felvidéki fordulója volt, és a szabályok értelmében a perbetei győztes egyenes ágon bekerült a budapesti SYMA Csarnokban megrendezendő döntőre.

Tovább

9.ROCKFESZT - a nagyudvarnoki Sweet Parkban

Augusztus 15. és 16-án kerül megrendezésre a 9. ROCKFESZT a nagyudvarnoki Sweet Parkban.

A két napos rockfesztiválon a felvidéki csapatok mellett, több "sztár"banda is fellép. A pénteki nap kiemelkedő koncertjei a Kalapács József (ex-POKOLGÉP, OMEN) énekes alapított KALAPÁCS zenekar, az egykori SÁMÁN tagok közreműködésével, majd az idén 25. éves debreceni TANKCSAPDA, akik októberben új lemezzel jelentkeznek. Az új "Köpök rátok" című dalra videoklip is készült.
Szombaton pedig jön a DEPRESSZIÓ zenekar, akik az év elején A Dal 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe jutottak a "Csak a zene" című dalukkal. Október 1-én "A folyamat zajlik" címmel jelenik meg új lemezük. A somorjai RÓMEÓ VÉRZIK zárja a két napos fesztivált.

Tovább

XI. ZENÉSZTALÁLKOZÓ augusztus 10-én Füleken

A Füleki Vármúzeum és Kalcso Gyula szervezésében augusztus 10-én kerül megrendezésre a füleki várudvaron a XI.Zenésztalálkozó. 
Fellép a losonci Mr. Psycho and Dark Angels, az ipolysági V-Rock, a tozsnyói The Roads, a losonci/vilkei Majdnem Edda, a füleki Poker és az ózdi Delta zenekarok.

A Felvidéki Rock Magazin a rendezvény médiapartnere.
https://www.facebook.com/felvidekirockmagazin

süti beállítások módosítása