FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PULZUS TEHETSÉGKUTATÓ - nehéz dolga volt a zsűrinek

2014. augusztus 25. - bush69

pulzus2014munka.jpg

Az idei Pulzus tehetségkutató igen erős mezőnyében nehéz dolga volt a zsűrinek. A zenekarok nagy többsége szinte profi produkcióval érkezett a megmérettetésre és nem csak a zsűri fogadta ezt nagy örömmel, de a Zorall Sörolimpia fesztiválozói is szép számmal megjelentek a délelőtti programon.

A megosztott első díjat a szombathelyi Vadvágány és a budapesti Natour Grouppen zenekar kapta, így idén ősszel ők turnéznak majd a Zorall zenekarral. A második helyezett a budapesti Piece of Patiente zenekar lett, a harmadik díj a tatabányai Üstökös Rock Blues Bandhez került,  Weisz Kicsi különdíját pedig a mohácsi I Told You zenekar kapta.

Mivel a döntés nagyon nehéz volt a remek produkciók sokasága miatt, ezért a zsűri gyorsan megalkotott egy újabb különdíjat, mely egy fellépési lehetőség a jövő évi Zorall Sörolimpián. Ez a lehetőség a ZENEkarnak, a Red Rocketsnek, a G Block 23-nak és a Crash Coursenak jár majd.

Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük mindenkinek a részvételt.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr166633461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása