FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MetalWar Festből Rock On! Fest

2014. augusztus 13. - bush69

Rockonface.jpg

2014. szeptember 5-7. között második alkalommal került volna megrendezésre a MetalWar Fest. Az első sikerét nem csak az ingyenessége hozta, hanem az is, hogy a szervezőnek, Gondosch „Güzü” Jánosnak olyan zenekarokat sikerült erre a remek eseményre meghívni, mint például a Civil War, akik ezen a fesztiválon vehették át az arany lemezüket, de a magyar fellépők névsorát is olyan zenekarok erősítették, mint a Wisdom, a Pokolgép, és a Mobilmánia.

Néhány héttel ezelőtt viszont az élet közbe szólt. Tragikus körülmények között távozott közülünk Güzü, félbe hagyva a munkáját, amit a második MetalWar Festtel kapcsolatban végzett és rögtön kétségessé vált az egész rendezvény sorsa. Idővel a kép kezdett tisztulni és most lehetőség van az eseményt mégis megrendezni, más néven, kicsit máshogy, de ugyanolyan lelkesedéssel. Erről mondott pár szót az Alcohol frontember Csövi, a fesztiválfő szervezője:

A tavalyi MetalWar Fest sikere után idén még nagyobbra szerettük volna Güzüvel megcsinálni az egész rendezvényt. Természetesen a hirtelen jött tragédia jó néhány dologban változást hozott, gondolok itt arra, hogy nem a tervek szerinti 2 nagy színpad lesz stb....és ezáltal jó néhány külföldi és magyar zenekart is le kellett mondani, hiszen egy színpadon nem lehet megvalósítani 2 színpad műsorát. A fellépőknek ezúton is köszönjük a megértést és a korrekt hozzáállást, mert tényleg, talán egyetlen kivétellel mindenki megértette, hogy esetlegesen miért nem tud idén fellépni a fesztiválon. Jogilag a nevet nem használhatjuk tovább, így meg kellett az egészet változtatni és így lett Güzü ismert elköszönése a "Rock On" a fesztivál név adója. Természetesen az elv az indíttatás és minden ugyanaz, amit az elején Güzü kitalált, és az első nagy sikerre való tekintettel igyekszünk azt tovább vinni, amit ő elképzelt.

2014. szeptember 5-7. között tehát mindenkit szeretettel várunk az első Rock On! Fest-re, melyen idén kizárólag magyar fellépőkre bulizhatnak a rockerek. Részletekért keressétek az esemény Facebook oldalát, ahol megismerkedhettek a Rock On Fest zenekaraival is.

https://www.facebook.com/RockOnFestHungary

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr446601769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása