Rock | Metal | Koncert | Hírek

DEPRESSZIÓ - A jubileumi koncertfilm részletei

2016. október 14. - bush69

depresszio_2016.jpgNovember 4-én jelenik meg a Depresszió zenekar 15 éves jubileumi koncertjének felvétele, ami két változatban lesz beszerezhető.

Tovább

BRAIN DRAIN - Zord hangulatú szöveges videó: Madárijesztő

brain_drain_2016.jpg

A karcagi Brain Drain zenekar őszi és zord hangulatú szöveges videóval jelentkezett, amely jól tükrözi a négyes fogat készülőben lévő új lemezének zenei irányzatát. A dal címe „Madárijesztő”, amely egy öregedő embert szimbolizál, aki jó akarata ellenére nem sok hálát kap az élettől, rendszeresen bántják, majd végül feladja harcát az örökös szembe széllel.

Tovább

DYING WISH - Célegyenesben a lemezmegjelenés!

"Semmi sem az, aminek látszik, Tükörország az életeddel játszik."

dying_wish_2016.jpg"Tükörország" címmel 11 év után új albummal jelentkezik a püspökladányi Dying Wish zenekar. A kilenc dalt tartalmazó korong a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként lát majd napvilágot, melyről szeptemberben már bemutatták az Amit akarsz című dalt, most pedig itt egy újabb nóta, amire szintén készült egy szöveges videó, ami a képregények világát idézi meg képsoraival.

Tovább

HOT BEAVER - Új klip, új lemez, Európai turné: Feed the Machine

hot_beaver_feed_the_machine.png

Idén ősszel éppúgy, mint 2015-ben, Európa turnéra indul a budapesti Hot Beaver zenekar. Az egy hónapos körutazás során 24 állomást látogatnak meg az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de a hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu