Rock | Metal | Koncert | Hírek

NOCTIS - Novemberben jön az első lemez

2016. szeptember 02. - bush69

noctis.jpg

Novemberben, a Nail Records gondozásában jelenik meg az ajkai Noctis első lemeze. A "Genesis Corrupted" névre hallgató albumra kilenc dal kerül majd fel, köztük a Veil of Lies, amit alább meg is hallgathattok. A zenekart legközelebb szeptember 3-án, a Barba Negra Trackben, a Rock On! Festen tudjátok elcsípni.

Tovább

21. ARLÓ HELLNESS HÉTVÉGE - 2 napos tóparty rockparty

21_arlo_hellness_hetvege_2016_fejlec.jpg

Pontosan 21.-ik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 19-20-án, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Arlón (Ózdtól néhány kilométerre) a Tóparty Rockparty, avagy a Hellness Hétvége. Idén sem szabad kihagyni a festői szépségű tájon lebonyolításra váró őrületes hétvégét, ahol két napon át 17 zenekar gondoskodik a rockban-metalban gazdag jó hangulatról.

Tovább

VESZTEGZÁR - Új koncertklip: Nervous Discharge

Augusztus 20-án a felvidéki More//Than//Fest-en játszanak

vesztegzar_band_1.jpg

Új videoklippel jelentkezett a Vesztegzár. A komáromi thrasherek egy koncertklipet forgattak a Nervous Discharge című nótához, mely a tavaly megjelent "Útvesztő" lemez angol verzióján található. A Nail Records gondozásában kijött anyaghoz ez már a harmadik klip a Gyalázat és a Vér nélküli forradalom után.

Tovább

BLUES PILLS - Új lemezzel térnek vissza a Trackbe

blues_pills_1.jpg

Lady In Gold címmel jelent meg a klasszikus blues rockot játszó és egy döbbenetesen jó hangú frontcsaj vezette Blues Pills 2. albuma. Az Elin Larson svéd énekesnő vezette formáció augusztus 13-án érkezik a Trackbe, hogy a blues hullámhosszán repítsen minket vissza az időben. Ha szereted a svéd Graveyard-féle, mélyen a '70-es években, avagy a '60-as évek végi világban gyökerező muzsikát, képzelj hozzá egy varázsos hangú blues/soul énekesnőt, és máris sejtheted, milyen a Blues Pills, és milyen lesz az a szombat este.

Tovább

ALLEGAEON - Klippremier: Proponent For Sentience III - The Extermination

allegaeon_band.jpg

Az amerikai, Colorado állambeli technikás, progresszív death metalt játszó Allegaeon a Metal Blade gondozásában jelenteti meg negyedik soralbumát "Proponent For Sentience" címmel szeptember 23-án, melyről most egy stúdiós klipet tettek közzé a Proponent For Sentience III - The Extermination című dalra, melyben vendégszerepel Bjorn "Speed" Strid, a Soilwork frontembere is.

Tovább

MELODIC METAL FEST - Szintet lépett a fővárosi fesztiválsorozat

12 zenekar, 2 színpad, 7 óra metal szünet nélkül

flyer_samas_ff_stabbed_agre_bgs_eve.jpg

Idén októberben lesz egy éves a fővárosi Melodic Metal Festival, melyet indulása óta fél évente megrendeznek. A harmadik felvonásnak még nem ismerjük a teljes felhozatalát, de már most látszik, hogy ez lesz a sorozat eddigi legerősebb összetétele, többek közt olyan nevekkel mint a tatabányai Agregator, a Feuer Frei Rammstein tribute vagy a budapesti Samas.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu