Rock | Metal | Koncert | Hírek

XIV. KARVAI ROCKFEST - Jön a Leander Kills is!

2016. november 12. - bush69

karvai_rockfest_2017_700.jpg

A Karvai Have-Rock Club polgári társulás értesít minden érdeklődőt, hogy január 28-án kerül megrendezésre a XIV. Karvai Rockfest. Az előző évek során megszokott öt fellépővel készülnek a szervezők.

Tovább

PHOENIX RT - Új klip, turné, akusztikus koncert

phoenix_rt_2016_zenekar_700.jpg

Október végén új klippel jelentkezett a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A tavaly decemberben megjelent "Piros Karikás Részletek" című lemezről ez a harmadik dal, melyhez klip is készült. A bulizós Privát Mennyország és a Lépjünk le! után most a korong zúzósabb oldalát is megmutatják a srácok.

Tovább

KERECSEN - Jön az első album!

kerecsen2015_1.jpg"Majom a trónon" címmel november 26-án jelenik meg a révkomáromi Kerecsen zenekar első albuma. A tízenegy dalt tartalmazó albumon közel egy évig dolgoztak, melyek közül néhány már hallható volt a korábbi demókon. A felvételek a Decibel Stúdióban készültek Dombóvári Balázs irányítása alatt. Az albumon közreműködik Balázs Patrik, Hammond orgonán.

Tovább

ÉLVE JÁTSZÓK FESZTIVÁLJA - Novemberben Nagymagyaron

elvejatszok_fesztivalja_2_front.jpgNovember 5-én másodszor is megrendezésre kerül az Élve Játszók fesztiválja. A rendezvény fő célja felhívni a figyelmet az élő zene fontosságára, valamint támogatni a helyi, feltörekvő zenekarokat. A fesztivál a nagymagyari kultúrházban lesz megtartva, ahova a szervezők zeneileg színes műsorral várják az érdeklődőket.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu