Rock | Metal | Koncert | Hírek

DOROTHY - Március végén Dunaszerdahelyen!

2018. március 24. - bush69

dorothy_zenekar_700.jpgMárcius 3-án indult a Dorothy zenekar Karolina turnéja, aminek felvidéki állomása a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban lesz március végén. Vendég: Helo Zep!

Tovább

STULA ROCK - Lemezbemutató Alistálon

stula_rock_osero.jpgMolnár Pétes Stula (ex-Mobilmánia) zenekarának, a Stula Rock-nak február 16-án jelent meg debütáló albuma "Őserő" címmel. Ez alkalomból a zenekar március 24-én Felvidékre is ellátogat, hogy élőben is bemutassák az album dalait! Óriási buli lesz tehát Alistálon, ahol a hangulatot a kiváló Tunyogi Péter emlékzenekar alapozza majd meg.

Tovább

BIG MAN PUB - Emberöltő és Hangszedők koncert Nagymegyeren

emberolto_es_hangszedok_koncert_nagymegyeren.jpgA balassagyarmati székhelyű Hangszedők és a szokolyai Emberöltő zenekar közös koncertsorozatának első felvidéki állomása március 10-én Nagymegyeren, a Big Man Pub színpadán lesz. A két zenekar először 2016 év végén játszott együtt, majd 2017 őszén közös szervezésű koncertsorozatba kezdtek.

Tovább

RAGE - Kassán és a budapesti A38-as hajón!

A német heavy metal csapatot a görög Firewind és az ausztrál Darker Half kíséri el a turnén.

rage2017g_preview.jpegPár éve megújult felállásban mutatja be új lemezét a Peavy Wagner és zenekara, a Rage. A német heavy metal csapatot a görög Firewind és az ausztrál Darker Half kíséri el a turnén, Kassán a Collosseumban, Budapesten pedig az A38 Hajón láthatjuk őket.

Tovább

TAKÁTS TAMÁS BLUES BAND - Pénteken Nagymegyeren!

takats_tamas_blues_band_2018.jpgA Karthago, a Senator és az East frontembere, Takáts Tamás 1990-ben hozta létre saját zenekarát, az amerikai blues és a magyar rockot ötvöző Takáts Tamás (Dirty) Blues Band-et. Január 12-én újra Felvidékre látogatnak, a helyszín a nagymegyeri Big Man Pub.

Tovább