FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SZUPERZÖLD - "A dal maga arról szól, hogy megsemmisül a világ" : Itt a 'Zűr az űrben' dal klipje

2018. március 30. - bush69

szuperzold_2018.jpgÚj videoklippel jelentkezett a dunaszerdahelyi Szuperzöld zenekar.

facebook_png.png

A klip egyik szála a doboscsere, ami a videó készítése idején történt. Szeiff Attila, aki korábban már játszott velünk, és a kislemezünkön is ő hallható, visszatért a bandába. A dal maga arról szól, hogy megsemmisül a világ, és az emberiség egy fekete lyukon keresztül próbál elmenekülni - nem sejtve, hová lyukad ki. Átvitt értelemben az ismeretlenbe való kilépésről, a komfortzóna elhagyásáról szól.

Az elmúlt hónapokban főként az új koncertműsorunk összeállításán dolgoztunk. A saját dalok mellett régi és új feldolgozások is helyet kaptak, többek között a Rammsteintól, Depeche Mode-tól, Metallicától vagy Stevie Wondertól. Márciusban játszottunk a dunaszerdahelyi NFG-klubban, rendszeres fellépői vagyunk a Soul Hunter Music Clubnak. A nyár folyamán megtalálhatók és hallhatók leszünk a Gombaszögi Nyári Táborban, a Nagyudvarnoki Rockfeszten, és további fesztiválokon, például júliusban Nádszegen is.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8513707282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása