FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Ma este Pozsonyban | Vendég: Phoenix RT

2018. március 30. - bush69

alvin_es_a_mokusok_foto.jpgIdén ünnepli 25. születésnapját az Alvin és a Mókusok, melynek apropóján február elején turnézni indult a csapat. A negyedszázados koncertkörút során több országban is megfordulnak: március 30-án Felvidéken is a húrok közé csap a magyar punk rock zenekar. Az est vendége a csallóközcsütörtöki Phoenix RT zenekar lesz.

facebook_png.pngAz 1993-ban egyszerű garázsbandaként alapított Alvin és a Mókusok az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk rock zenekarává és a hazai fesztiválok egyik legkedveltebb csapatává vált. A női basszusgitárossal működő együttes dalait nem csak a rajtuk felnőtt, hanem a fiatalabb generáció is ugyanúgy szereti, elsősorban a szókimondó, őszinte szövegviláguk, igényes zenéjük, valamint emlékezetes koncertjeik miatt. A kezdetektől szünet nélkül alkotó banda 2018-ban negyedszázados jubileumot ünnepel. A rajongók hosszú éveken át tartó hűségét a zenészek egy különleges koncertturnéval igyekeznek meghálálni.

20:30 | Phoenix RT
21:30 | ALVIN ÉS A MÓKUSOK

ESEMÉNY

„Egy nagyon speciális évet tervezünk a banda számára az évforduló kapcsán. Tíz országban fogunk játszani, összesen 25 klubkoncertünk lesz, ebből Magyarországon csupán tizenkettő egész évben. A koncertműsorral igyekszünk felölelni az elmúlt negyed évszázad legmeghatározóbb dalait, így ez a több mint kétórás program számunkra is egy nosztalgikus utazás!” – mondja Pásztor István (Alvin), a zenekar frontembere.

Az Alvin 25 névre keresztelt turné február 2-án Tatabányán indult, majd a következő hetekben Szegeden, Miskolcon és Veszprémben is koncertezett a csapat. Március közepén európai körútra indultak a zenészek, melynek során Szlovákiába is ellátogatnak: március 30-án Pozsonyban, a Randal Club színpadán lép fel a banda, jubileumi koncerthez híven egy igen speciális műsorral.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6313790566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása