FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROCK A VÁR ALATT 7. - A 'Metalbomba' nagyot fog robbani Tornán

2017. május 26. - bush69

rock_a_var_alatt_7_pokolgep.jpgImmár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Rock A Vár Alatt fesztivál Tornán. A szervezők ismét különleges koncertekkel, valamint minőségi hang és fénytechnikával szeretnének kedveskedni a rockzene szerelmeseinek. A múlt évhez hasonlóan most is egy adott koncepció alapján lett összeállítva a program.

Ezúttal helyi teheteséges zenekarok is lehetőséget kapnak, annak érdekében, hogy minnél tágabb körben bizonyíthassák a színpadra termettségüket. A fesztivál nyitó zenekara a tornagörgői Shotgun zenekar lesz, majd őket követi a rozsnyói Tarverp, amely után az eperjesi Etterna és a kassai Ravenclaw következik.

Az est fénypontja, ismét egy legendás együttes lesz, amely nem más, mint a Pokolgép. Egy különleges lemezbemutató koncert részesei lehetünk. Koncertjük után, 25 perc pihenőt követően közönségtalálkozóra kerül majd sor a zenekar tagjaival.

A "Metalbomba" című album közvetlenül a megjelenést követően hatalmas siker lett. A közönség nagy elismeréssel fogadta. Biztosak vagyunk benne, hogy Tornán sem lesz ez másképp. Persze nem maradhatnak el az együttes hatalmas himnuszai sem. Ki ne szeretné hallani az olyan dalokat, mint az: Ítélet helyett, Átkozott nemzedék, A jel, Itt és most, Metál az ész és még hosszasan sorolhatnánk. Már most borítékolhatjuk a tapsokat, sikításokat és a közös énekléseket.

A szervezők nagyon sok szeretettel várnak mindenkit, abban a reményben, hogy ismét felethetetlen élményekkel lesznek gazdagabbak a kilátogatók. Mi mással zárhatnánk a beszámolót, mint a fesztivál jelmondatával:

Készüljetek fel, mert a METALBOMBA nagyot fog robbani!

Program:

Shotgun | 17:00 - 17:50
Tarverp | 18:00 - 18:50
Etterna | 19:00 - 19:50
Ravenclaw | 20:00 - 21:15
Pokolgép | 22:00 - 00:00

ESEMÉNY

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8512541521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása