FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

X. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET - A helyszín ezúttal is Nádszeg!

2017. február 25. - bush69

x_felvideki_magyar_sziget.jpgTizedik alkalommal kerül megrendezésre a Felvidéki Magyar Sziget. A helyszín ezúttal is Nádszeg. A már bejelentett fellépők között ott van a nemzeti rock zászlóshajója, a Romantikus Erőszak, akik 3 év után végre visszatérnek Felvidékre, és az idén 45 éves jubileumát ünneplő Lord is.

facebook_png.png

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Felvidéki Magyar Sziget 2017-ben is megrendezésre kerül, immár tizedszer. A célunk idén sem lehet más, mint a felhőtlen szórakozás igényes programok által. Ahogy a korábbi években is, egyaránt megpróbálunk a fiatalok és az örök fiatalok kedvében is járni.

A tavalyi Felvidéki Magyar Sziget jól sikerült, erőt adtak számunkra a pozitív visszajelzések, amiből szerencsére sok volt. A jogos kritikákat is örömmel fogadtuk és ezúton is köszönjük azokat. Ígérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tavalyinál is jobb rendezvény szülessen ebben az évben, mert hisszük, hogy a Felvidéki Magyar Szigetnek küldetése van, amelyet teljesítenie kell.

Az egyes fellépőket folyamatosan jelentjük be, ezért érdemes lesz erre a honlapra és a Facebook oldalunkra rendszeresen visszatérni. Nem titok, hogy a program még nem teljes, de annyit már most megígérünk, hogy nem fogunk csalódást okozni, rocklegendák és feltörekvő fiatalok egyaránt színpadra lépnek majd.

A helyszín ezúttal is Nádszeg, idén talán utoljára, de erről majd később, ne siessünk ennyire előre. A dátumot viszont már most tessék feljegyezni a naptárba:

2017. június 23-24. (péntek-szombat) – X. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7212292621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása