FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CORELOSA - A második dal: Léghajó

2017. január 21. - bush69

corelosa_2017.jpg

A Corelosa zenekar "Mindent 1 Lapra" albuma december 30-án jelent meg. A kilenc számot tartalmazó album Dunakeszin készült a Riversound stúdióban.

facebook_png.pngA 2008-ban alakult Duna menti Komáromban alakult banda azóta is koncertezik Magyarország és Felvidék kisebb és nagyobb rendezvényein, színpadján.

Tettük mindezt a Hard Rock-nak keresztelt, Metálos alapokra épülő, dallamos dinamikus rock zenével. punkból hoztuk a lezserséget, metálból a feszességet, valamint a Hard Rock tökösségével faragtuk rímekbe, a főleg saját élményeket, hétköznapi problémákat és örömöket tartalmazó, szókimondó szövegünket.

2010-ben készítettük el első felvételünket, amit aztán a tagcserék következtében 2012-ben újra fűszereztünk és a Restart névre keresztelve publikáltunk. 2013-ban jelentettük meg Hallod? című nagylemezünket, ami az előző kettőhöz képest sokkal nagyobb hallgató közönségre talált. Több fesztivál és motorostalálkozó vendégeként adhattunk koncertet. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy játszhattunk többek között a Cool Head Clan, Beatrice , Zorall és P.Mobil zenekarok előtt.

A zenekar tagjai : Tóth József - Gitár, ének Rózsavölgyi Tamás - Gitár Gáspár "Hangya" Krisztián - Basszusgitár, vokál Szabó Arnold - Dob.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5412108945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása