FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SEQUENCE - Meghallgatható a zentai banda új lemeze

2016. március 05. - bush69

sequence_zenekar.jpgMegjelent a groove-os, modern metalos zentai (Vajdaság) illetőségű, 2014-ben alapított Sequence zenekar "Faith In Me" című első lemeze. A 8 számot tartalmazó albumot az Universal Music terjeszti digitálisan (Spotify, Deezer, iTunes, stb.). Természetesen YouTube-on is elérhető az anyag, ami alább meg is hallgatható.

Tovább

OSSIAN - Hallgass bele az új albumba!

Előrendelés, dedikálás és felvidéki lemezbemutató!

ossian_2016.jpg

Április 4-én jelenik meg az idén 30. születésnapját ünneplő Ossian zenekar "Fényárban és félhomályban" című 21. stúdiólemeze a Hammer Records / HMR Music Kft. gondozásában. A banda  Varga Zoltánnal, a SuperSize Production-ben rögzítette az albumra került 11 dalt. Megérkezett az első hivatalos albumelőzetes is.

Tovább

ALCOHOL - DHK, Rockhimnusz, Jégkorong

„Jégbe zárnánk jövőnket, de tűz táplálja az erőnket!”

alcohol_csovi_viktor_mez.jpgMint arról korábban hírt adtunk, tavaly októberben az Alcohol zenekart érte az a megtiszteltetés, hogy nagy népszerűségnek örvendő Rockhimnusz című dalának két sorát a Debreceni Hoki Klub tűzte ki a csapat mottójaként. Elkészült az új molinó is, s elfoglalta méltó helyét a Debreceni Jégcsarnokban, valamint ez látható a csapat mérkőzésein.

Tovább

II. MELODIC METAL FESTIVAL

flyer_2_1.jpg

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Melodic Metal Festival a fővárosban. A tavalyi jól sikerült este után, a II. Melodic Metal Festivalnak immáron a budapesti YUK ad otthont, Óbudán. Nagyobb helyen, jobb hangzással és változatlan árakkal várja ismét a keményebb stílusok kedvelőit egy egész estés erezd el a hajam metalkodás.

Tovább

CONVULSE - Finn atmospheric death metal igazán mélyről

1280x720_2.jpg

Az 1990-ben alapított Convulse azt hinnénk már lemezek tömkelegén van túl, de ők lassan és megfontoltan szeretnek haladni, így a március 18-án érkező lemez csak a negyedik a sorban. Három év telt el az előző kiadvány óta, pontosan ugyanúgy, mint az 1991-es "World Without God" debüt és a 94-es "Reflections" között.

Tovább

YUK BUDAPEST – Újraértelmezett rock ’n roll életérzés

Surf Truckerz / Ask The Dust / Guruzsmás / JamBarGo

12809774_10154009286814459_3708329008182841969_n.jpg

Március 11-én a fővárosi YUK-ba látogat négy olyan zenekar, akik egyáltalán nem a tucat zenét képviselik. Ellenkezőleg, mindegyik egy külön egyéniség és üde színfoltja a mai magyar könnyűzenének. Érdemes odafigyelni rájuk, mert bár nem kapják meg a kellő támogatást, ez ellenkezőleg mutatkozik meg és maximális profizmussal vetik bele magukat a koncertekbe. Ők nem mások, mint az Ask The Dust, JamBarGo, Guruzsmás és a Surf Truckerz.

Tovább
süti beállítások módosítása