FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE BLACK DAHLIA MURDER - Klippremier: Threat Level No. 3.

2016. február 21. - Kovenant

the-black-dahlia-murder-2015-by-jonathan-pushnik.jpg

A hipersebességű dallamos death metal amerikai alapcsapata, a The Black Dahlia Murder még tavaly jelentette meg legfrissebb stúdióalbumát "Abysmal címmel a Metal Blade kiadásában (lemezkritika itt). A lemezről most készült el az újabb klip a Threat Level No. 3. című balladára, mely a hajtás után megtekinthető.

Tovább

REDEMPTION - Klippremier: The Art Of Loss

redemption.jpg

Az amerikai progresszív metal csapat, a Redemption a Metal Blade gondozásában február 26-án jelenteti meg hatodik stúdióalbumát "The Art Of Loss" címmel. A Ray Alder énekest (Fates Warning, Engine), Sean Andrews basszusgitárost, Nick van Dyk gitáros-billentyűst és Chris Quirarte dobost soraiban tudó zenekar első kislemeznótájára, mégpedig a címadóra klip is készült, melyet a hajtás után máris megtekinthetsz.

Tovább

GHOST BATH - Klippremier: Golden Number

ghost_bath.jpg

Az amerikai post-black metal brigád, a Ghost Bath második soralbuma "Moonlover" címmel még 2015-ben jelent meg, de a korong most digitális terjesztésre is került a Nuclear Blast kiadóval kötött szerződés révén. Ennek örömére a csapat elkészítette videóját a lemez egyik húzónótájára Golden Number címmel.

Tovább

YUK BUDAPEST - Fergeteges amatőr rock est

Owls Are Watching, Irrogant, Pinot Noirz és Eternity koncert

12717360_1713571285524718_1953356745780133056_n.jpg

Idén február 26-án a YUK-ban négy kevésbé ismert, ám de annál tehetségesebb fővárosi csapat mutatja meg magát a nagyközönségnek. A buli délután hétkor kezdődik és egészen estig tart. Nagy pörgés és maximálisra tekert erősítőfejek várhatóak egészen kifulladásig, ugyanis fellép az Irrogant, az Owls Are Watching, a Pinot Noirz és bemutatkozik első koncertjével az Eternity.

Tovább
süti beállítások módosítása