FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PARADISE LOST - Klippremier: Terminal

2016. február 07. - Kovenant

pl.jpg

A brit Paradise Lost tavaly jelentette meg pályafutása utolsó tizenöt évének legerősebb albumát a Century Media gondozásában "The Plague Within" címmel (lemezkritika itt), melyről most a Terminal című nótára készítettek egy koncertvideót, mely megtekinthető a hajtás után.

Tovább

ALMANAC - Klippremier: Self-Blinded Eyes

almanac.jpg

A német power/heavy metal alapvetésből, a Rage zenekarból tavaly tizenöt év és tíz album után kivált Victor Smolski gitáros/dalszerző új csapata, az Almanac bemutatkozó korongja a Nuclear Blast kiadó gondozásában "Tsar" címmel jelenik meg március 18-án. Az első videó Self-Blinded Eyes címmel máris megtekinthető a hajtás után.

Tovább

THE NEW BLACK - Dal- és klippremier: With A Grin

nb_aml_p02_small_cchrisweiss-656x369.jpeg

Nem is oly rég, már írtunk nektek a német The New Blackről, melyet ITT olvashattok. A stoner hatásokkal átitatott csapat most ismét a színre lépett és hozott nekünk egy humorban gazdag, ismételten lebilincselő klipet. Az "A Monster's Life" lemez február 26-án érkezik a polcokra és biztosan egy lebilincselő anyagot kapunk, mert az eddig bemutatott két szám egyszerűen zseniális.

Tovább

SPIRITUAL HATE - Dalpremier: Behind the Lies of God

12195799_1139902636038077_8629241879181491696_n.jpg

A brazil Spiritual Hate zenekarról biztosan nem túl sokan hallottatok, pedig egy majdnem 10 éves death/black csapatról van szó, akik 2007-ben alakultak São Paulo városában. A következő lemezük, a "Diabolical Dominium" a brazil Impaled Records gondozásában jelenik meg, idén márciusban. Az egyik szám szöveges videója már meg is tekinthető a Youtube videómegosztón.

Tovább

ACID VICTORIA - Ingyenes lemezbemutató & 2 éves nagykoncert

ACID VICTORIA, PUNK WHISKEY, CRASH&RIDE, POPLESZ, WEIRD KIDS | INGYENES

flyer_2.jpg

A Menta Terasz színpadára visszatér a rock! Idén első alkalommal mutatjuk meg a Margit körútnak, hogy mi is az a hangos gitár és a rock ’n roll életérzés, így február 12-én várunk téged is, egy nagyszabású ingyenes rendezvénnyel.

Tovább

STABBED - 'Submerge' címmel jön a debütáló anyag

Éles váltások, összetett riffek, és post-rockra jellemző elszállások.

stabbed_band.jpg"Submerge" címmel február 8-án jelenik meg a Székesfehérváron alakult, január óta Budapesten működő Stabbed zenekar debütáló anyaga. Stílusuk definiálása okozhat egy kis fejtörést, magukat valahova a post-, a prog-, és a sludge metál határvonalára teszik.

Tovább
süti beállítások módosítása