FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HOT BEAVER - Új klip, új lemez, Európai turné: Feed the Machine

2016. szeptember 02. - bush69

hot_beaver_feed_the_machine.png

Idén ősszel éppúgy, mint 2015-ben, Európa turnéra indul a budapesti Hot Beaver zenekar. Az egy hónapos körutazás során 24 állomást látogatnak meg az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de a hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

Tovább

WORDS OF BLOOD - Megérkezett a legújabb klip: Útvesztő

wob.jpg

A második nagylemez megjelenését követően sem ült babérjain a Words of Blood legénysége: az album egyik legerősebb dalára, az Útvesztő címet viselő tételre forgatta legújabb videoklipjét. A nagyközönség számára a korongról elsőként szöveges videóval mutatkozott be a dal, melyhez most teljes értékű klip látott napvilágot.

Tovább

HARMÓNIA - Ezúttal Nagykapos ad otthont a rendezvénynek

Szlovákiai Magyar Zenei Díj 2016

harmonia_szlovakiai_magyar_zenei_dij_2016.jpgA Csemadok Naszvadi Alapszervezete, a Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) és az ötletgazda, Lábszky Olivér énekes-dalszövegíró 2011-ben megalapította a Harmónia – Szlovákiai Magyar Zenei Díjat, melyhez hamarosan csatlakozott a Szlovákiai Magyar Zenebarátok Társasága és a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet.

Tovább
süti beállítások módosítása