FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

JORN LANDE - Dal és klippremier: Running Up That Hill

2016. május 27. - Felicium

maxresdefault_2.jpg

A tegnapi nap megjelent a jövő héten 48. életévébe lépő norvég Jørn Lande énekes legújabb klipje. Rendkívüli hangszíne és énektechnikája miatt keresett művész, utoljára áprilisban járt Magyarországon, méghozzá az Avantasiaval.

Tovább

CARNIFEX - Klippremier: Drown Me In Blood

carnifex.jpg

A kaliforniai death metal / deathcore csapat, a Carnifex a Nuclear Blast gondozásában augusztus 5-én fogja kiadni új korongját "Slow Death" címmel. Most az első kislemeznóta, a Drown Me In Blood kellően véres klipjét nézhetitek meg, melyről az énekes, Scott Ian Lewis azt nyilatkozta, hogy ez a csapat által készített eddigi legbrutálisabb videó,

Tovább

IX. ZORALL SÖROLIMPIA - Végleges a fellépők listája!

ix_zorall_sorolimpia_alsoors_2016_logo.jpg

Augusztus 25. - 27. között immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvény az elmúlt években komoly fesztivállá nőtte ki magát, így a program évről-évre bővül és erősödik. Idén a nulladik napon, augusztus 24-én is ütős programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lép fel ugyanis a Sing Sing, és a csendesebb programokat kedvelőknek a Rudán Joe Akusztik és a Macskajaj zenél majd.

Tovább

X. REBORN FLAMES MUSIC & BIKE WEEKEND - Motoros Zselízen!

10_reborn_flames_music_and_bike_weekend_fejlec.jpgTizedik alkalommal kerül megrendezésre a Reborn Flames Music & Bike Weekend elnevezésű motoros találkozó a felvidéki Zselíz (Želiezovce) városának autókempingjében. Június 17. és 19. között számos felvidéki és magyarországi együttes is színpadra lép majd.

Tovább

WYRFARKAS - A Tankcsapdával közös klipben Dombi Tibiék

wyrtank.jpg

A Tankcsapda-tagok szereplésével készített videoklipet a „Mindig fölfelé” című dalára a Dombi Tibor – Sándor Tamás – Balogh Miklós Péter – Kovács Balázs – Tamás Nándor felállású ötösfogat, a debreceni Wyrfarkas zenekar. A Molnár Péter által rögzített klipet múlt hét csütörtök este láthatta először a nagyközönség egy zártkörű vetítésen, amely azóta elérhető a rockbanda facebook-oldalán és a legismertebb videómegosztó oldalon.

Tovább
süti beállítások módosítása