FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GROOVE ART - Megjelent az új EP!

2016. március 27. - Kovenant

groove_art_band.jpg

Megjelent az esztergomi illetőségű, groove metalt művelő Groove Art nevű brigád legújabb kiadványa, "A tükör arcai" címmel . Az elmúlt időben énekes váltáson ment át a zenekar, így ezen az anyagon debütál új énekesük, Tóth Anita. Az EP alább hallgatható meg, illetve szabadon letölthető a zenekar bandcamp oldaláról.

Tovább

DORO - Klippremier: Love's Gone To Hell

adorka666.jpg

2016 telén végre ismét útra kel DORO Pesch, aki Németország és Hollandia mellett december 4-én Budapesten is fellép! A német metal királynő és zenekara egy 30 éves születésnapi DVD kiadása mellett új stúdiólemez készítését is tervezi, de még ezt megelőzően, Love's Gone To Hell címmel új dal és klip jelent meg a napokban.

Tovább

YUK BUDAPEST – Feszes tempó, rock és sör

Air Action ★ The Hangover Band ★ Inpersonae ★ Maxwell Red ★ Insane Resolve ★ Makarenko

1914503_10154050501144459_5361961723899476067_n_1.jpg

A sok komolytalan bolondság után egy odavágós igazi hamisítatlan rock est következik Április 2-án a budapesti YUK-ban, ahol a tempó, az ital és a mozgás elmaradhatatlan kelléke lesz a hat zenekaros mulatságnak.

Tovább

STATEMENT - Dal a brüsszeli áldozatok emlékére

statement.jpg

A dán hard rock csapat, a Statement és a szintén dán lemezkiadó, a Mighty Music előrehozta a Heaven Will Burn című dal megjelenését, hogy ezzel tisztelegjen a tegnapi brüsszeli terrortámadások áldozatainak emléke előtt. A dal és a klip eredetileg csak jövő hónapban jelent volna meg, de mind a csapat, mind pedig a kiadó úgy érezte, hogy a dalt mindenképpen hamarabb jelentetik meg, mert az pontosan arról szól, aminek tegnap nem szabadott volna megtörténnie.

Tovább

HELHORSE - Klippremier: Hell Of A Ride

helhorse.jpg

Kedvenc dán csapatunk, a Helhorse harmadik albuma már a kanyarban: a Spinefarm Records gondozásában május 13-án érkezik "Helhorse" címmel. A második albumról szóló lemezkritikánkat itt olvashatod, a frontemberrel, Mikkel Wad Larsen énekessel készített interjúnkat pedig itt találod. Az első klip a Hell Of A Ride című húzónótára készült, mely a hajtás után megtekinthető.

Tovább
süti beállítások módosítása