FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SOUTHERN COMFORT - Angol nyelvű EP: S.C.E.P.

2016. november 10. - bush69

southern_comfort_2016.jpg"S.C.E.P." címmel november 8-án jelent meg a felvidéki Southern Comfort új, angol nyelvű kislemeze. A lemezen a 2014-es "Blues N’ Roll" albumuk 4 dalának angol nyelvű változata hallható. A Smoke It című szerzeményre készült egy szöveges videó is.

facebook_png.png

Már régóta tervezgettük, hogy kihozunk egy angol nyelvű anyagot is. A 2012-es Csak lazán című kislemezünkön már szerepelt egy dal angol szöveggel, a Rázd fel a véred feldolgozása, Shake your blood címmel. Erre a dalra elég jó visszajelzéseket kaptunk, ami szintén arra ösztönzött minket, hogy több dalunkat is leforditsuk. A másik fontos tényező, hogy a zenekarnak vannak nem magyar ajkú rajongói is - aminek nagyon örülünk, ezért szerettünk volna egy kicsit Nekik is kedvezni ezzel az EP-vel. Persze, a jövőben továbbra is maradunk a magyar szövegeknél, ez a lemez csak egy kis „különlegesség kitérő” a banda részéről.

A zenekar legközelebbi fellépése Nagykaposon (SK) lesz, a Harmónia - Szlovákiai Magyar Zenei Díj gála estjén, 2016.november 19-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9411947083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása