FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

WATCH MY DYING - Új dal a 4.2 EP-ről: Csukott szemek

2016. október 08. - bush69

wmd_4_2_700.jpgCélegyenesben az esztergomi Watch My Dying "4.2" EP megjelenése. Napokon belül elkészül a teljes anyag, addig is készítettek egy szöveges videót a fesztiválokról már ismerős Csukott szemek című új dalra.

facebook_png.png

Hamarosan elkészül a 4.2 című új WMD EP keverése, ami egyelőre digitálisan, a Bandcamp oldalunkon fog megjelenni. Ezzel együtt újravett, újrakevert formában a 4.1-es előző anyaggal együtt CD formában is szeretnénk megjelentetni egyben a két kiadványt. A megjelenésig, a keveréssel párhuzamosan minden dalról lesz egy rövid előzetes, tehát érdemes lesz figyelni a Facebook oldalunkat.

Fontos infó, hogy a Cadaveres és Orient Fall társaságában tervezett lemezbemutatónkat az A38 technikai okok miatt későbbre csúsztatta. Amint tudunk új dátumot, természetesen jelezni fogjuk.

Legközelebb október 21-én, az esztergomi Sportalsóban lépnek fel: I. Extreme Night

Esemény: https://www.facebook.com/events/345918825740116

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2611780973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása