FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BRAIN DRAIN - Zord hangulatú szöveges videó: Madárijesztő

2016. október 08. - bush69

brain_drain_2016.jpg

A karcagi Brain Drain zenekar őszi és zord hangulatú szöveges videóval jelentkezett, amely jól tükrözi a négyes fogat készülőben lévő új lemezének zenei irányzatát. A dal címe „Madárijesztő”, amely egy öregedő embert szimbolizál, aki jó akarata ellenére nem sok hálát kap az élettől, rendszeresen bántják, majd végül feladja harcát az örökös szembe széllel.

facebook_png.png

Ez az új irányzatunk egyik darabja, a szövege szimbolikusan mutatja be a mai világ elnyomott emberének lelki világát, aki jó tett helyébe jót nem várhat: kezét-lábát kikötik, szája bevarrva, és amiért küzdött egész életében, egyik pillanatról a másikra a semmivé válik, hiszen senkire sem számíthat.

A zenekar egyébként nem annyira fiatal már, ezen a néven a negyedik évében jár, s habár nem koncertezi betegre magát, fel-feltűnik néhány nagyobb eseményen (pl. EastFest). Idén részt vett Budapesten „A holnap sztárja” országos tehetségkutatón, ahol a második helyet érte el júniusban és több szabadtéri koncertet is maga mögött tudott. 

Az eltelt időszakokban a tagcserék után stabilizálódó bandába Borsos Bence is beilleszkedett és a társaság zeneileg talán erősebb lett, mint valaha volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3211780383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása