FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VESZTEGZÁR - Új koncertklip: Nervous Discharge

Augusztus 20-án a felvidéki More//Than//Fest-en játszanak

2016. augusztus 12. - bush69

vesztegzar_band_1.jpg

Új videoklippel jelentkezett a Vesztegzár. A komáromi thrasherek egy koncertklipet forgattak a Nervous Discharge című nótához, mely a tavaly megjelent "Útvesztő" lemez angol verzióján található. A Nail Records gondozásában kijött anyaghoz ez már a harmadik klip a Gyalázat és a Vér nélküli forradalom után.

facebook_png.png

Összességében úgy látjuk, hogy egész jól sikerültek az új lemezt követő „Útvesztéseink”, ezért gondoltuk, hogy egy koncertklippen örökítjük meg mindezt. Egy kis ízelítőként is fel lehet fogni, amelyben megmutatkozik, hogy milyen is egy Vesztegzár buli. Akik pedig személyesen is jelen voltak valamely eseményen, azok újraélhetik a hangulatot. A videót Juhos Gábor barátunk készítette, aki sok bulira is elkísért bennünket, így a vágóképek többségében ő áll a kamera mögött. Szerintünk nagyon jól sikerült eltalálnia a videó hangulatát. Ami a dalválasztást illeti, nem titkolt szándékunk eljutni a magyarlakta területeken túlra is, ezért is készült az albumhoz angol verzió. A küldetés pedig nem tűnik lehetetlennek, ugyanis augusztus 20-án a felvidéki More//Than//Fest-en játszunk egyedüli magyar fellépőként olyan zenekarokkal egy színpadon, mint a Sodom, Children of Bodom vagy éppen a Dragonforce. Az angol nyelvű koncertklipnek köszönhetően pedig remélhetőleg gyarapodnak a nemzetközi koncertlehetőségeink.” – Monostori „Monesz” Ádám, dobos

A More//Than//Fest a Zólyom melletti Nagyszalatnán kerül megrendezésre, a magyar határtól mindössze 60 km-re. A két napos fesztiválnak elég erős a felhozatala. Az említetteken túl fellép még például a Stratovarius, a Cradle of Filth, a Masterplan, az Ensiferum, az Arkona, a Freedom Call stb.

Augusztus 11-én a kecskeméti KÉZ Feszten, augusztus 13-án pedig a nyírbátori DeathCrew Fesztiválon játszanak a fiúk. Ősszel pedig Tatabányán, Székesfehérváron, Győrben, Dunaszerdahelyen, Veszprémben és Várpalotán is biztosan találkozhatunk velük.

Vér nélküli forradalom video: https://www.youtube.com/watch?v=aZ9TZx75EBg

Gyalázat video: https://www.youtube.com/watch?v=-N4c_0utLnk

*More Than Fest fb-esemény: https://www.facebook.com/events/438655506335963/

*KÉZ Feszt fb-esemény: https://www.facebook.com/events/826342260807769/

*DeathCrew Fesztivál fb-esemény: https://www.facebook.com/events/473762152817688/?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2010406412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása